ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMIL: Αποκλειστικός Χρυσός Χορηγός στη εκδήλωση “Material Matters”

Σταθερά δίπλα στην αρχιτεκτονική, η ALUMIL ήταν Αποκλειστικός Χρυσός Χορηγός στη μεγάλη αρχιτεκτονική εκδήλωση που έλαβε χώρα με θέμα το αλουμίνιο.

Οι αρχιτεκτονικές εκδηλώσεις με τίτλο “Material Matters” που διοργανώνει το δημοφιλές αρχιτεκτονικό περιοδικό “ek” σκοπό έχουν να αναδείξουν τη σημασία των υλικών στην αρχιτεκτονική, μέσα από εισηγήσεις αρχιτεκτόνων που παρουσιάζουν πρωτότυπες χρήσεις τους μέσα από το έργο τους.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η αρχιτεκτονική εκδήλωση Material Matters vol.2: Aluminium με επίκεντρο το ελαφρύ μέταλλο, στο Αίθριο του Μουσείου Μπενάκη της οδού Πειραιώς.

Η εκδήλωση ήταν “sold out”, σηματοδοτώντας την επανέναρξη των αρχιτεκτονικών εκδηλώσεων με φυσική παρουσία ύστερα από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα όπου εκδηλώσεις και συνέδρια πραγματοποιούνταν μόνο διαδικτυακά. Ο συντονισμός της εκδήλωσης έγινε από την Αριάδνη Βοζάνη, Καθηγήτρια ΕΜΠ και Διευθύντρια Σύνταξης του ek magazine, καθώς και τον Σταύρο Μαρτίνο, μέλος της Συντακτικής Επιτροπής του περιοδικού.

Κατά τη διάρκεια του Material Matters vol.2 μέσα από τις ομιλίες καταξιωμένων αρχιτεκτόνων τονίστηκε η σημασία του αλουμινίου -ένας από τους σημαντικότερους βιομηχανικούς κλάδους της Ελλάδας- και των δημιουργικών συνεργειών που αναπτύσσει με Έλληνες και Ελληνίδες αρχιτέκτονες, σε έργα που καλύπτουν πολλές και διαφορετικές κλίμακες και τυπολογίες.

H ALUMIL, ως αποκλειστικός Χρυσός Χορηγός, υποστήριξε την επιτυχή διοργάνωση της συγκεκριμένης αρχιτεκτονικής εκδήλωσης. Κατά την ομιλία που πραγματοποίησε η εκπρόσωπος και Architect Consultant Executive της εταιρείας, Ιωάννα Ράλλη έγινε λόγος για την προτεραιότητα που δίνει η ALUMIL στη βιώσιμη ανάπτυξη, δίνοντας έμφαση στο «πράσινο» αλουμίνιο.

Επιπλέον, μεταξύ άλλων η κα. Ράλλη έκανε αναφορά στο πολύ μεγάλο εύρος των κατασκευαστικών δυνατοτήτων που παρέχουν τα συστήματα της εταιρείας, με πληθώρα εφαρμογών σε έργα μεγάλης και μικρής κλίμακας σε όλο τον κόσμο. Άλλωστε, στο πλαίσιο της παρουσίασης έργων με εφαρμογές συστημάτων αλουμινίου, αρκετοί από τους παρευρισκόμενους καταξιωμένους ομιλητές – αρχιτέκτονες αναφέρθηκαν στην ALUMIL και τις προηγμένες λύσεις που παρείχε η εταιρεία κατά την επιτυχή υλοποίηση των έργων τους.

Υπηρετώντας εδώ και πάνω από τρεις δεκαετίες το αλουμίνιο κι ό,τι αυτό πρεσβεύει για την ανάπτυξη και την ευημερία της ανθρωπότητας, μόνιμος στόχος της ALUMIL είναι η προσφορά καινοτόμων προϊόντων που αναβαθμίζουν τα κτίρια και συντελούν αποτελεσματικά στην υλοποίηση του οράματος κάθε αρχιτέκτονα, έχοντας πάντα ως προτεραιότητα την αειφορία και τον σεβασμό στο περιβάλλον.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.