ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMINCO: Αναβαθμίσεις σε όρους πρακτικότητας & αισθητικής για τα δημοφιλή συστήματα SL200, SL2450, SL320

Οι νέοι τεχνικοί κατάλογοι διατίθενται με ανανεωμένο εξώφυλλο, παρουσίαση χαρακτηριστικών και επιδόσεων αλλά και τεχνικές σελίδες.

Η ALUMINCO προχώρησε σε μια σειρά λειτουργικών και αισθητικών αναβαθμίσεων  για τα συρόμενα / ανασυρόμενα συστήματα SL200, SL2450 και SL320, με σαφείς επιρροές από τις νέες τάσεις στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό που επιβάλλουν λεπτότερες διατομές αλλά παράλληλα καλύτερες επιδόσεις.

Μεταξύ των βασικότερων αναβαθμίσεων είναι οι νέοι ενισχυμένοι οδηγοί για βέλτιστη λειτουργικότητα, καθώς και οι νέες τυπολογίες και προσθήκες για περισσότερες κατασκευαστικές λύσεις. Πιο αναλυτικά:

SL200

  • Τρείς (3) νέες τυπολογίες περιλαμβάνουν στενό γάντζο 30 χιλ. στο σημείο επαλληλίας, στενό φιλητό με μόλις 60 χιλ. εμφανές αλουμίνιο και χαμηλό φύλλο 80 χιλ., συμβάλλοντας στην αισθητική αναβάθμιση και τον πιο minimal προσανατολισμό της σειράς.
  • Νέοι σωληνωτοί οδηγοί εξασφαλίζουν άψογη συναρμογή των προφίλ, μέγιστη στιβαρότητα και βέλτιστη υδατοστεγάνωση.
  • Νέο αρμοκάλυπτρο στις τυπολογίες του χωνευτού με στενό γάντζο.
  • Νέο φύλλο για σύνδεση με κοπή 90 μοιρών.

SL2450

  • Βουρτσάκι υψηλής απόδοσης και νεροσταλάκτης προστίθενται στην έκδοση του χαμηλού οδηγού για καλύτερη στεγάνωση.
  • Περισσότερες κατασκευαστικές λύσεις με την προσθήκη οδηγών χωνευτού στην ανασυρόμενη εκδοχή.

SL320

  • Προσθήκη υποδοχής για βουρτσάκι στους χωνευτούς οδηγούς προσφέρει ικανοποιητική στεγάνωση.

Οι τεχνικοί κατάλογοι διατίθενται με ανανεωμένο εξώφυλλο, σαλόνι-παρουσίαση χαρακτηριστικών και επιδόσεων για περαιτέρω ενίσχυση της γνώσης του χρήστη / αναγνώστη αλλά και τεχνικές σελίδες με τα προφίλ 1:1, τομές, κατεργασίες, κατασκευαστικές λεπτομέρειες, μέτρα κοπής, εξαρτήματα κ.λπ., για την αποτελεσματικότερη εφαρμογή των συστημάτων αλουμινίου από τους συνεργάτες κατασκευαστές.

Οι νέοι ανανεωμένοι τεχνικοί κατάλογοι είναι διαθέσιμοι ηλεκτρονικά στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας και διατίθενται και μέσω του εμπορικού δικτύου και των υποκαταστημάτων της ALUMINCO.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.