ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Έφυγε ο Δημήτρης Λαγκαδινός, από τους πλέον δραστήριους επιχειρηματίες του κλάδου

Έχοντας στενές σχέσεις με τον αραβικό κόσμο και γνωρίζοντας αρκετά καλά την αραβική γλώσσα, ο Δημήτρης Λαγκαδινός πρωτοστάτησε από τις αρχές της δεκαετίας του 80 στις εξαγωγές προφίλ αλουμινίου προς τις χώρες αυτές!

Πέθανε σε ηλικία 83 ετών ο Δημήτρης Λαγκαδινός, ένας από τους πλέον δραστήριους επιχειρηματίες του κλάδου, με μία πολύχρονη και ιστορική διαδρομή στον χώρο. Έχοντας στενές σχέσεις με τον αραβικό κόσμο και γνωρίζοντας αρκετά καλά την αραβική γλώσσα, πρωτοστάτησε από τις αρχές της δεκαετίας του 80 στις εξαγωγές προφίλ αλουμινίου προς τις χώρες αυτές συνεργαζόμενος με αρκετές ελληνικές εταιρίες, ενώ δραστηριοποιήθηκε και στην εισαγωγή και εμπορία διαφόρων υλικών για κουφώματα και μηχανημάτων κατεργασίας συνθετικών προφίλ.

Η κηδεία του έγινε χθες (01/11).

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.