ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ETEM: Εκστρατεία ενίσχυσης εθελοντικών ομάδων διαχείρισης κρίσεων

Για κάθε φωτογραφικό στιγμιότυπο «ελπίδας», η ΕΤΕΜ θα δωρίζει 5 ευρώ στην Ελληνική Ομάδα Διάσωσης.

Σε μια περίοδο όπου η χώρα βιώνει συνεχείς προκλήσεις, η ETEM αισθάνεται την ανάγκη να στηρίξει έμπρακτα εθελοντικές Ομάδες και  Οργανισμούς που αφιερώνουν χρόνο, κάνοντας υπεράνθρωπες προσπάθειες, βοηθώντας τους συνανθρώπους μας σε δύσκολες στιγμές.

Για αυτό το λόγο ξεκινά μια σειρά δράσεων, με στόχο να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν μεγαλύτερα αποθέματα ελπίδας που θα μεταφραστούν σε χορηγίες.

Καλεί λοιπόν όλους, να ενώσουν τις δυνάμεις τους μαζί της και μέσα από τη μαζική συμμετοχή να δημιουργηθεί το αίσθημα της αλληλεγγύης υπέρ των συνανθρώπων μας που έχουν πληγεί από τις καταστροφές της τελευταίας περιόδους.

Παράθυρα «ελπίδας»!

Οι συμμετέχοντες θα μοιραστούν με την εταιρεία φωτογραφίες που εκφράζουν για τους ίδιους «ελπίδα», χρησιμοποιώντας το hashtag #ETEMwindowsofhope.

Αυτή η ελπίδα θα μπορούσε να απεικονίζεται μέσα από ένα ξεχωριστό για αυτούς ηλιοβασίλεμα, μια βόλτα με το αγαπημένο τους κατοικίδιο ή ακόμα και μια καθημερινή στιγμή αισιοδοξίας.

Για κάθε δημοσίευση με το παραπάνω hashtag, η ΕΤΕΜ θα δωρίζει 5 ευρώ στην Ελληνική Ομάδα Διάσωσης.

Πως γίνεται η υποβολή των φωτογραφιών

Η υποβολή των φωτογραφιών θα μπορεί να γίνει είτε μέσω Facebook, Instagram.

Για το Facebook: Για την εμφάνιση της δημοσίευσης, η ανάρτηση θα πρέπει να τεθεί σε Δημόσιο κοινό, μέσω της Ρύθμισης απορρήτου.

Για το Instagram: Σε περίπτωση που το προφίλ είναι Ιδιωτικό, θα χρειαστεί να αποσταλεί το post screenshot στο εταιρικό προφίλ @etemgroup είτε μέσω email στο marketing@etem.com.

Η πρωτοβουλία θα διαρκέσει 2 μήνες, με καταληκτική ημερομηνία την 1η Δεκεμβρίου 2023. Τα βήματα συμμετοχής καθώς και οι Όροι & Προϋποθέσεις περιγράφονται αναλυτικά στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΤΕΜ.

#ΕΤΕΜwinodwsofhope
etem.com/el/etem-windows-hope

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.