ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMINCO: Χορηγός στην εκδήλωση Material Matters Vol.2!

Σταθερά δίπλα στον χώρο της αρχιτεκτονικής, η ALUMINCO στήριξε με χορηγία την ημερίδα Material Matters Vol.2 με θέμα το αλουμίνιο.

Στο αίθριο του μουσείου Μπενάκη, διοργανώθηκε ειδική ημερίδα αφιερωμένη στο αλουμίνιο. Η ALUMINCO, πρωτοπόρος στον χώρο των κατασκευών αλουμινίου και πάντα δίπλα στην αρχιτεκτονική κοινότητα, δεν θα μπορούσε να λείπει από το γεγονός!

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, μέσα από ομιλίες διακεκριμένων αρχιτεκτόνων, αναδείχθηκε η σημασία του ελαφρού μετάλλου στον κατασκευαστικό τομέα, την αρχιτεκτονική καθώς και οι δυνατότητες αξιοποίησής του μέσω της τεχνολογίας.

Ένας από τους βασικούς ομιλητές ήταν ο Λουκάς Μπομπότης (Bobotis+Bobotis Architects), ο οποίος επισήμανε την σημασία του υλικού και αναφέρθηκε στο έργο του, το Αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, στο οποίο έγινε εφαρμογή του συστήματος SKG120 της ALUMINCO.

Στο χώρο της εκδήλωσης, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά το σύστημα SKYLINE της ALUMINCO και να ανακαλύψουν τις απεριόριστες δυνατότητες του!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.