ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

ALUMINCO: Παράθυρο στη φύση!

Τα προηγμένα συστήματα ALUMINCO έδεσαν αρμονικά με το ειδυλλιακό πράσινο τοπίο της περιοχής Σάρρεϋ του Λονδίνου, σε ένα μοναδικό έργο στην καρδιά της φύσης που εκμηδενίζει τη γραμμή που χωρίζει το μέσα με το έξω.

Στη πιο δασώδη περιοχή του Ηνωμένου Βασιλείου, το Σάρρεϋ του Λονδίνου, αποκαλύπτεται ένας όμορφος χώρος διαβίωσης στον κήπο μιας πολυτελούς κατοικίας, σχεδιασμένος για οικογενειακή θαλπωρή, ειρηνική εργασία και χαλάρωση.

Η χρήση συγχρόνων παραθύρων και προσόψεων της ALUMINCO «εξαφάνισε» το όριο του μέσα με το έξω, ενώ συνέβαλε καθοριστικά στη διοχέτευση φυσικού φωτισμού, παρέχοντας συνθήκες άνεσης.

H απλότητα των υλικών και η αρμονία της σύνθεσης δημιουργεί ένα σκηνικό ηρεμίας που γαληνεύει και προσφέρει μια μοναδική εμπειρία διαμονής.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.