ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

THEMELIO Software: To πρώτο webinar της σεζόν αφορά στο «Νέο Εξοικονομώ»

Μάθετε τα πάντα για το «Νέο Εξοικονομώ» μέσα από το νέο webinar της THEMELIO Software!

Η THEMELIO Software ξεκινά τη φετινή σεζόν σε εκπαιδευτικό επίπεδο με ένα webinar που θα εστιάσει στο πρόγραμμα επιδότησης ενεργειακών παρεμβάσεων «Νέο Εξοικονομώ». Το διαδικτυακό σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17.11.2021 και ώρα 18.00 – 20.00.

Στο webinar θα αναλυθούν ζητήματα όπως το τι έχει αλλάξει στο «Νέο Εξοικονομώ» σε σύγκριση με τα προηγούμενα προγράμματα, καθώς και τα σημεία που θα πρέπει να προσέξει ο επαγγελματίας

Ο Δρ. Στέλιος Λαμπρακόπουλος είναι ο βασικός εισηγητής και θα απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις για μία ακόμα φορά.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή του στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://forms.gle/VJcek8vXJRGZH1Ck9

Η συμμετοχή στο webinar είναι δωρεάν για όλους τους χρήστες των εκδόσεων PROFIL GOLD & PROFIL Εξοικονομώ με ενεργό Συμβόλαιο Συντήρησης. Σε κάθε άλλη περίπτωση υπάρχει χρέωση.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.