ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

VIOMAL: Συμμετέχει στη φετινή Made Expo Italy!

Στη διεθνή, φημισμένη έκθεση για τη δόμηση Made Expo του Μιλάνου συμμετέχει η ελληνική εταιρεία.

Η VIOMAL SA επανέρχεται φέτος δυναμικά στις διεθνείς εκθέσεις, με προορισμό την Ιταλία, συμμετέχοντας στη Made Expo Italy, τη Νο 1 έκθεση στον κλάδο της σκίασης αλουμινίου στη γειτονική χώρα. Η έκθεση θα λάβει χώρα στο Μιλάνο από τις 22 έως και τις 25 Νοεμβρίου, στο εκθεσιακό κέντρο Fiera Milano Spa.

Η VIOMAL θα βρίσκεται στο HALL 1, περίπτερο L19 – M20 με ανανεωμένη εταιρική ταυτότητα, διάθεση και νέα προϊόντα, για να παρουσιάσει συστήματα σήτας, ρολού αλουμινίου, πέργκολας και κάθετα συστήματα σκίασης!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.