ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Ζήνων Διονυσιάδης κ΄ ΣΙΑ Ε.Ε.: Έβαλε την υπογραφή της στο πολυτελές συγκρότημα Rock Bay Villas!

Η δυναμική εταιρεία στον χώρο της κατασκευής κουφωμάτων, ολοκλήρωσε πρόσφατα ένα μεγαλεπήβολο και απαιτητικό έργο υψηλής αισθητικής που εντυπωσιάζει.

Η Ζήνων Διονυσιάδης κ΄ ΣΙΑ Ε.Ε. αποτελείται από μια ομάδα ανθρώπων που τη διακατέχει  δημιουργικότητα, ενθουσιασμός, όραμα και επαγγελματισμός. Στελεχωμένη από μηχανικούς, πωλητές, τεχνίτες και βοηθούς, όλοι μαζί συνδράμουν για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος για τον ιδιώτη ή τον επαγγελματία.

Στον εκθεσιακό της χώρο φιλοξενείται όλη η γκάμα των ποιοτικών προϊόντων της ALUMINCO. Κουφώματα ανοιγόμενα ή συρόμενα σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, κάγκελα μοντέρνα ή παραδοσιακά, αυλόπορτες, πέργκολες αλουμινίου, στέγαστρα κ.ά.

Στρατηγικής σημασίας είναι η συνεργασία της εταιρείας με κορυφαίες εταιρείες στον χώρο τους όπως η ALUMINCO. Επιπρόσθετα η εταιρεία ανήκει στο δίκτυο των Somfy Experts.

Σημείο αναφοράς αποτελεί η εμπιστοσύνη της επιχείρησης από μεγάλες κατασκευαστικές εταιρίες, ξενοδοχειακούς ομίλους, αλλά και εκατοντάδες ιδιώτες. Συνέπεια, εργατικότητα και πραγματικό ενδιαφέρον για την ικανοποίηση του πελάτη είναι το τρίπτυχο στο οποίο οφείλεται η μεγάλη επιτυχία της.

Η εταιρεία Ζήνων Διονυσιάδης κ ΣΙΑ Ε.Ε. είναι σε θέση να προσφέρει όλο το πακέτο εξοπλισμού μίας κατοικίας ή επαγγελματικού χώρου. Αξιοποιώντας σήμερα τα εργαλεία του αύριο, η δυναμική εταιρεία αναλαμβάνει υπεύθυνα να κατασκευάσει έξυπνες λύσεις.

Μία τέτοια περίπτωση είναι το μεγάλο project που αφορά στο συγκρότημα 4 βιλών Rock Bay Villas που ολοκλήρωσε πρόσφατα με μεγάλη επιτυχία η Ζήνων Διονυσιάδης κ΄ ΣΙΑ Ε.Ε., χρησιμοποιώντας συστήματα ALUMINCO.

Στο πολυτελές συγκρότημα εγκαταστάθηκε ένα ολοκληρωμένο πακέτο προϊόντων που περιλάμβανε κορυφαίας αισθητικής κουφώματα αλουμινίου, καθώς και κάγκελα με υαλοπίνακα για απεριόριστη θέα!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button