ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

15o Συνέδριο «Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονικές Κατασκευές»: Έμφαση στη Βιώσιμη Ανάπτυξη και την Πράσινη Επιχειρηματικότητα

Ο πλανήτης πάλλεται επάνω στις αρχές της Βιώσιμης Ανάπτυξης και το επερχόμενο 15o Συνέδριο «Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονικές Κατασκευές» έρχεται να απαντήσει στο ερώτημα γιατί GREEN BUSINESS;

Όλες οι χώρες, όλοι οι κλάδοι συντονίζονται στους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ. Η κλιματική αλλαγή πιέζει όλο και περισσότερο για ποιοτικές αλλαγές νοοτροπίας και πρακτικής.

Η πανδημία COVID 19 ευαισθητοποίησε ακόμα περισσότερο το κοινό στις ανάγκες της βιωσιμότητας και του «Ευ Ζην».

Ο κλάδος αλουμινίου από τη φύση του προσεγγίζει την έννοια της Πράσινης Επιχειρηματικότητας. Ωστόσο οι επιχειρήσεις, και ειδικά οι μικρότερες, απέχουν πολύ από αυτή την έννοια.

Το μεγάλο ερώτημα που θα απαντήσει το 15o Συνέδριο «Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονικές Κατασκευές» που θα πραγματοποιηθεί από 04 – 06 Νοεμβρίου 2021 στη Θεσσαλονική είναι «Πώς οι επιχειρήσεις του κλάδου θα ενταχθούν στην κούρσα του GREEN BUSINESS, πώς θα εξασφαλίσουν τη δική τους βιωσιμότητα και πώς θα απαντήσουν στις ραγδαία αυξανόμενες ανάγκες της αρχιτεκτονικής, των τελικών πελατών αλλά και των ίδιων των ανθρώπων τους, στις ανάγκες της βιώσιμης ανάπτυξης».

Οργάνωση: ENERGY MARKETING

Κορυφαίος Χορηγός: ELVAL COLOUR

Όλες οι πληροφορίες για το 15ο Συνέδριο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.