ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EXALCO: Άκρως επιτυχημένη η συμμετοχή της στην τουριστική έκθεση XENIA 2021

Τις κορυφαίες της ξενοδοχειακές λύσεις παρουσίασε η EXALCO στην έκθεση XENIA, κερδίζοντας κοινό και εντυπώσεις!

Στην XENIA, την πιο premium και COVID-Free έκθεση του τουρισμού, συμμετείχε για 4η χρονιά η βιομηχανία αλουμινίου EXALCΟ, κερδίζοντας τις εντυπώσεις!

Με ανανεωμένο περίπτερο, βασισμένο σε ξενοδοχειακό concept, το stand της εταιρείας θύμιζε boutique hotel! Οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να δουν minimal συστήματα συρόμενα και ανοιγόμενα, τις ξενοδοχειακές πόρτες Hotelia και την εντυπωσιακή επένδυση για επιφάνειες EXALCO aluminium cladding, ειδική για εφαρμογή σε εξωτερικούς και εσωτερικούς τοίχους αλλά και οροφές.

Τα βλέμματα των επισκεπτών τράβηξαν οι εντυπωσιακές πέργκολες που παρουσιάστηκαν σε διάφορα σχέδια και σε συνδυασμό απομίμησης ξύλου και υπερανθεκτικής RAL βαφής, δίνοντας αμέτρητες λύσεις στους ενδιαφερόμενους. Επίσης, εντυπωσίασε η βιοκλιματική πέργκολα EXALCO Pergola με τον ενσωματωμένο φωτισμό και τον smart χειρισμό της κίνησης των περσίδων μέσω smartphone.

Με κεντρικό μήνυμα “Be our guest”, η έμπειρη ομάδα της εταιρείας, υποδέχθηκε πλήθος επιχειρηματιών και επαγγελματιών του ξενοδοχειακού, αλλά και του ευρύτερου κλάδου του τουρισμού, προτείνοντας πρωτοποριακές λύσεις για νέα καταλύματα, καθώς και για τις ανακαινίσεις τους. Η EXALCO κατάφερε να επισφραγίσει νέες συνεργασίες και ανανεώνει το ραντεβού της για την επόμενη ΧΕΝΙΑ 2022.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.