ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

VIOMAL: Προσιτή πολυτέλεια και λειτουργικότητα… «παντός καιρού»!

Η VL Pergola DIY είναι εργονομικά σχεδιασμένη να προσφέρει σκίαση σε μικρούς ή μεγάλους εξωτερικούς χώρους.

Η VIOMAL παρουσιάζει τη VL Pergola DIY, ένα νέο σύστημα βιοκλιματικής πέργκολας ελεύθερης τοποθέτησης για προστασία από τον ήλιο, τον αέρα και τη βροχή, κατάλληλη για οικιακή ή επαγγελματική χρήση.

Η πέργκολα είναι εργονομικά σχεδιασμένη να προσφέρει σκίαση σε μικρούς ή μεγάλους εξωτερικούς χώρους, όπως τον κήπο, το αίθριο και την πισίνα. Διατίθεται σε τρία ΚΙΤ έτοιμων διαστάσεων 3×3, 3×4 και 3,6×3,6 μ. και διακρίνεται για την ευκολία συναρμολόγησης και εγκατάστασης. Οι κινητές περσίδες και η προαιρετική κάθετη σκίαση, προσφέρουν λειτουργικότητα και άνεση, καθιστώντας την πέργκολα… «παντός καιρού»!

Τα βασικά πλεονεκτήματα της VL Pergola DIY είναι:

  1. Η στιβαρότητα κατασκευής χάρη στα προφίλ αλουμινίου σε γκρι απόχρωση.
  2. Η στεγανοποίηση χάρη στις κινητές περσίδες που προσφέρουν προστασία από τη βροχή και στο σύστημα υδρορροής που εξασφαλίζει αξιόπιστα την αποστράγγιση του νερού.
  3. Η σκίαση κατά τις ηλιόλουστες ημέρες σε επιφάνεια έως και 13 τ.μ., μέσω των δυο σειρών από περσίδες που λειτουργούν ξεχωριστά, προσφέροντας διαφορετικά επίπεδα σκίασης.
  4. Η minimal αισθητική με προφίλ ίσιων γραμμών και γκρι φινίρισμα.
  5. Το προαιρετικό σύστημα κάθετης σκίασης σε μία, δύο, τρεις ή και τέσσερις πλευρές της πέργκολας για μέγιστη προστασία από τον ήλιο και τα έντομα, διατηρώντας παράλληλα την ορατότητα χάρη στο διάτρητο γκρι πανί.
  6. Ο χειροκίνητος μηχανισμός κίνησης περσίδων, καθιστώντας δυνατή την εγκατάσταση σε χώρους όπου δεν υπάρχει παροχή ρεύματος.
  7. Η εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση από δύο άτομα με χρήση οικιακών εργαλείων (κατσαβίδι, κλειδί, σφυρί, σκάλα) και των σχετικών εξαρτημάτων που περιλαμβάνονται στη συσκευασία (βίδες, μπουλόνια, παξιμάδια κ.λπ.).
  8. Επιπλέον δυνατότητες όπως εγκατάσταση περιμετρικού φωτισμού LED ή κεντρικού κρεμαστού στοιχείου φωτισμού, μονάδες θέρμανσης, αντιανεμικές PVC διαφανείς κουρτίνες, οριζόντιο ή κάθετο σύστημα σήτας ή ακόμα και γυάλινο διαχωριστικό κατά τη διακριτική ευχέρεια και με ευθύνη του ιδιοκτήτη.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.