ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Κ. & Δ. ΣΑΚΑΡΕΛΗΣ ΑΒΕΕ: Μία σύγχρονη επιχείρηση εμπορίας αλουμινίου στη Δ. Ελλάδα

Καθημερινό μέλημα και αρχή της Κ. & Δ. ΣΑΚΑΡΕΛΗΣ ΑΒΕΕ όλα αυτά τα χρόνια παραμένει η άμεση και υπεύθυνη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Η οικογένεια Σακαρέλη από το 1948 (έτος ίδρυσης του καταστήματος στην Παραμυθιά) δραστηριοποιείται στον χώρο της εμπορίας μετάλλου στην περιοχή της Ηπείρου.

Σήμερα 70 χρόνια μετά η 3η γενιά αποτελούμενη από τα αδέρφια Κώστα, Δημήτρη και Σπύρο Σακαρέλη, με την προσωπική τους ενασχόληση και τη καθημερινή τους εντατική εργασία, καθιστούν την Κ. & Δ. ΣΑΚΑΡΕΛΗΣ ΑΒΕΕ ως μια από τις πιο δυναμικές και σύγχρονες επιχειρήσεις εμπορίας αλουμινίου στη Δυτική Ελλάδα.

Από το 2001, η εταιρεία στεγάζεται σε σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 5.000 τ.μ. κατάλληλα διαμορφωμένες για τη βαφή, διακίνηση και αποθήκευση μεγάλων ποσοτήτων αλουμινίου. Βασική της πολιτική και στόχος είναι η παροχή ποιοτικών και αξιόπιστων προϊόντων και υπηρεσιών στους πελάτες της, καλύπτοντας όλες τους τις ανάγκες.

Καθημερινό μέλημα και αρχή της Κ. & Δ. ΣΑΚΑΡΕΛΗΣ ΑΒΕΕ όλα αυτά τα χρόνια παραμένει η άμεση και υπεύθυνη εξυπηρέτηση των πελατών, ώστε η σχέση μαζί τους να μην είναι μόνο τυπικά επαγγελματική αλλά σχέση εμπιστοσύνης και σεβασμού.

Κώστας, Δημήτρης & Σπύρος Σακαρέλης, Εμπορικοί Συνεργάτες ALUMINCO

  • Τι είναι αυτό που σας ώθησε να επιλέξετε την ALUMINCO ως συνεργάτη;

Είναι μια άκρως εξελισσόμενη εταιρεία με νέους ανθρώπους με όραμα, οι οποίοι προσπαθούν να καλύψουν τις ανάγκες της αγοράς -ακούγοντας τον παλμό της- όντας παρόντες καθημερινά στις εγκαταστάσεις των συνεργατών. Ένα επιπλέον συν είναι πως ανά πάσα στιγμή μπορείς να επικοινωνήσεις με τους ιδιοκτήτες, μεταφέροντας άμεσα τον όποιο προβληματισμό.

  • Πως χαρακτηρίζετε την έως τώρα συνεργασία σας με την ALUMINCO και κατά πόσο σας έχει βοηθήσει η μεγάλη προϊοντική γκάμα της εταιρείας;

Όλες οι συνεργασίες έχουν τα πάνω και τα κάτω τους. Έτσι και η δική μας στα τόσα χρόνια θα ήταν ψέμα να σας πω πως δεν περάσαμε από εντάσεις αλλά όταν υπάρχει θέληση και από τις δυο πλευρές και κοινός στόχος διορθώνονται και λύνονται, τουλάχιστον σε μεγάλο ποσοστό, τα οποία προβλήματα. Με την ALUMINCO έχουμε καταφέρει μια δυναμική συνεργασία, με ευρύ target group, προϊοντικη γκάμα και ικανοποιημένους πελάτες.

  • Αν σας δινόταν η δυνατότητα να διορθώσετε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο κλάδος των εμπόρων αλουμινίου, ποιο θα ήταν αυτό;

Ο κλάδος των εμπόρων έχει μπει στη διαδικασία «ανθρωποφαγίας» και ευτυχώς εμείς έχουμε μείνει εκτός αυτού του παιχνιδιού. Θεωρώ πως ο καθένας μπορεί να προωθήσει τα προϊόντα του χωρίς να μειώσει το αντίστοιχο ποσοστό άλλης διέλασης και να καταλάβουν όλοι πως είμαστε συναγωνιστές και όχι ανταγωνιστές.

Όνομα εταιρείας: Κ. & Δ. ΣΑΚΑΡΕΛΗΣ ΑΒΕΕ
Υπεύθυνος εταιρείας: ΣΑΚΑΡΕΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ & ΣΠΥΡΟΣ
Έτος ίδρυσης: 1948
Περιοχή που βρίσκεται: ΗΠΕΙΡΟΣ
Περιοχές που εξυπηρετεί: ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
Προϊόντα που διαθέτει: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ, ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ, ΡΟΛΑ, ΣΗΤΕΣ, ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ, ΠΑΝΕΛ, ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ, ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ – ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΚΑΓΚΕΛΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ, ΠΕΡΓΟΛΕΣ, ΣΤΕΓΑΣΤΡΑ
Email: info@kdsakarelis.gr
Τηλ. Επικοινωνίας: 2665029570

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.