ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMINCO: Υψηλή αντιδιαρρηκτική προστασία επιπέδου RC2 για τα συστήματα D75 & D90!

Τα προηγμένα συστήματα πόρτας εισόδου D75 και D90 φέρουν πιστοποίηση RC2 όσον αφορά στην αντιδιαρρηκτική προστασία τους.

Το σπίτι μας είναι το κάστρο μας! Μας προστατεύει από εξωτερικούς παράγοντες και είναι ένας χώρος στον οποίο νιώθουμε άνεση και απόλυτη ασφάλεια. Για αυτόν τον λόγο, η ALUMINCO έχει φροντίσει ώστε τα συστήματά της να πληρούν τις πλέον αυστηρές προδιαγραφές στον τομέα της ασφάλειας.

Ειδικότερα, οι πόρτες εισόδου της εταιρείας παρέχουν υψηλό επίπεδο ασφαλείας και αποτρέπουν παραβιάσεις από επίδοξους διαρρήκτες. Τα προηγμένα συστήματα D75 και D90 φέρουν πιστοποίηση RC2 για την αντιδιαρρηκτική προστασία τους σύμφωνα με το διεθνώς αναγνωρισμένο πρότυπο “RC – Resistance Classification”.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.