ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Δείτε το νέο τεύχος του “aluminium magazine”!

Η έκδοση Δεκεμβρίου κυκλοφορεί με διπλό εξώφυλλο, προβάλλοντας αφενός το εξαιρετικής αισθητικής σύστημα MINIMAL FRAME της EUROPA και αφετέρου τον μοναδικό στη χώρα φούρνο θερμικής κατεργασίας με τεχνολογία Vacuum της εταιρείας παραγωγής μητρών διέλασης MATREX.

Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος του “aluminium magazine”, με διπλό εξώφυλλο και πλούσια ύλη, όπως κάθε φορά. Το θέμα του εξωφύλλου είναι αφιερωμένο στο μοναδικής, απέριττης αισθητικής σύστημα MINIMAL FRAME της EUROPA που εκπροσωπεί ότι πιο μοντέρνο και σύγχρονο σε επίπεδο σχεδιασμού.

Στο ανεστραμμένο εξώφυλλο του περιοδικού φιλοξενείται ο μοναδικός φούρνος θερμικής κατεργασίας με τεχνολογία Vacuum στην Ελλάδα της εταιρείας MATREX! Ο καινοτόμος φούρνος παρέχει μήτρες υψηλής ποιότητας που χρησιμοποιούνται στη διέλαση αλουμινίου.

Επίσης στο τεύχος Δεκεμβρίου θα βρείτε εκτενές άρθρο για το «Εξοικονομώ 2021», με αναλυτικά τα πόσα που κατανέμονται σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα, καθώς και παραδείγματα με το ύψος της προκαταβολής που πρέπει να απαιτήσει ο κατασκευαστής σε ένα επιδοτούμενο έργο.

Οι ανοιχτές εκθέσεις μετά από καιρό μπήκαν και πάλι στη ζωή μας, με τις εταιρείες του κλάδου να δίνουν δυναμικό «παρών», παρουσιάζοντας κορυφαίες ξενοδοχειακές λύσεις στην έκθεση για τον κλάδο της φιλοξενίας XENIA. Στο νέο τεύχος του “aluminium magazine”θα διαβάσετε λεπτομέρειες για τις εταιρείες που έλαβαν μέρος ως εκθέτες, καθώς και τις νέες λύσεις που αυτές παρουσίασαν.

Ο κλάδος έχει αποδείξει πολλάκις το υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης που τον διακατέχει, με πλούσιες δράσεις προς την κοινωνία, τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Στο πλαίσιο του δικού της προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης “A Plane to Love”, η ALUMINCO προχώρησε σε τρεις σημαντικές δράσεις που αφήνουν θετικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα στην ευρύτερη περιοχή των Οινοφύτων.

Το σημαντικό ζήτημα της ηχομειώσης φέρνει στο προσκήνιο η ALUMIL, με την πιστοποίηση τεσσάρων συστημάτων της, που αποσκοπεί στον περιορισμό των θορύβων όπως προστάζει το σύγχρονο ευ ζην.

Όπως πάντα, το τεύχος συμπληρώνουν ειδήσεις από τις εταιρείες του κλάδου, τελευταίες προτάσεις σε καινοτόμα προϊόντα, εφαρμογές συστημάτων και προϊόντων, εταιρικές παρουσιάσεις κ.ά.

Δείτε την ηλεκτρονική έκδοση του τεύχους εδώ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.