ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Β. ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Ε.: Εξυπηρέτηση των αναγκών της αγοράς με ταχύτητα & υψηλή αξιοπιστία!

Η Β. ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Ε. είναι μία εμπορική εταιρεία με σύγχρονες εγκαταστάσεις, η οποία διαθέτει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων αλουμινίου σε ποσότητες στοκ, για την άμεση εξυπηρέτηση των αναγκών της αγοράς.

Η Β. ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Ε. ιδρύθηκε το 1978 από τον Βασίλη Αργυρόπουλο. Οι πρώτες εγκαταστάσεις άνοιξαν στο Νέο Ηράκλειο Αττικής, όπου η εταιρεία εδραιώθηκε ανάμεσα στις πιο δυναμικές επιχειρήσεις του κλάδου αλουμινίου.

Στις αρχές του 2000, προβλέποντας την αλματώδη ανάπτυξη στον κατασκευαστικό τομέα που συμπαρέσυρε και την εμπορία των συστημάτων αλουμινίου, προχώρησε στην αγορά οικοπέδου 2 στρεμμάτων στην οδό Τατοΐου 165 στη Μεταμόρφωση όπου και ξεκίνησε η κατασκευή νέων εγκαταστάσεων. Τον Απρίλιο του 2004, η εταιρεία αποχαιρέτησε με συγκίνηση την ιστορική της έδρα, μπαίνοντας σε νέα εποχή εξωστρέφειας και ανάπτυξης.

Την τελευταία δεκαετία, με την είσοδο στη διοίκηση της δεύτερης γενιάς, πραγματοποιήθηκε ευρεία αναδιοργάνωση της Β. ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Ε. σε σύγχρονα πρότυπα πάντα με σεβασμό στις αρχές της.

Στόχος παραμένει σταθερά η συνεχής αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών και η δυναμική παρουσία σε όλες τις μελλοντικές εξελίξεις του κλάδου.

Ταχεία & αξιόπιστη εξυπηρέτηση προς όλο το φάσμα των αναγκών της αγοράς

Η βασική δραστηριότητα της Β. ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Ε. είναι το χονδρικό εμπόριο συστημάτων αλουμινίου, καθώς και το εμπόριο εξαρτημάτων, ρολών, σητών και πάνελ. Διαθέτει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων σε ποσότητες στοκ, που μπορούν να καλύψουν οποιαδήποτε ζήτηση και να βοηθήσουν τους πελάτες της να παραμείνουν ανταγωνιστικοί και γρήγοροι στις παραδόσεις τους.

Η καθαρή οικονομική θέση της εταιρείας εγγυάται την ταχεία και αξιόπιστη εξυπηρέτηση προς όλο το φάσμα των αναγκών της αγοράς:​

  • επαγγελματίες του χώρου του αλουμινίου,
  • επαγγελματίες του χώρου της κατασκευής (αρχιτέκτονες, διακοσμητές, μηχανικούς, εργολάβους οικοδομών),
  • τεχνικές εταιρείες, ιδιώτες (νέα κατασκευή, ανακαίνιση, συντήρηση),
  • ξενοδοχεία.

Η εταιρία αποτελεί αποκλειστικό συνεργάτη της EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ εδώ και 40 χρόνια. Διακρίνεται για το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, τους σύγχρονους και λειτουργικούς χώρους, οι οποίοι φιλοξενούν την πλειονότητα των ποιοτικών και καλαίσθητων προϊόντων της EUROPA.

Σύγχρονες υποδομές

Οι εγκαταστάσεις της Β. ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Ε. βρίσκονται στην οδό Τατοΐου 165 & Οδυσσέως στη Μεταμόρφωση Αττικής. Αποτελούνται από ισόγειο χώρο γραφείων και χώρο φορτοεκφόρτωσης επιφάνειας 500 τ.μ., καθώς και από υπόγειο αποθηκευτικό χώρο 1500 τ.μ. που διαθέτει πρόσβαση μέσω ράμπας.

Δύο γερανογέφυρες 2 τόνων εξυπηρετούν τον επάνω χώρο και τον χώρο του υπογείου, οι οποίοι επικοινωνούν με επαγγελματικό ασανσέρ 6,5 μ. που μπορεί να μεταφέρει σε ειδικά καρότσια όλα τα προφίλ αλουμινίου. Με αυτό τον τρόπο τα δύο επίπεδα του καταστήματος μπορούν να λειτουργούν απρόσκοπτα και ταυτόχρονα.

Επίσης, διαθέτει δύο φορτηγά για την εξυπηρέτηση των πελατών της σε όλη την Αττική, καθώς και για τη μεταφορά παραγγελιών σε οποιοδήποτε πρακτορείο για αποστολές σε νησιά και επαρχία.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.