ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ALUMIL: Τρία νέα διαχωριστικά συστήματα για εσωτερικούς χώρους

Οι τρεις νέες προτάσεις διαχωριστικών συστημάτων της ALUMIL, έρχονται να προστεθούν στις υφιστάμενες σειρές P100 & P200 standard, συνθέτοντας μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊοντικών λύσεων.

Ο αποτελεσματικός διαχωρισμός εσωτερικών χώρων είναι ιδιαίτερα σημαντικός, καθώς έχει ως στόχο τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας, μέσω της ενίσχυσης της ιδιωτικότητας, του φυσικού φωτισμού και της συνολικής αισθητικής.

Επίσης, στην εποχή της πανδημίας του κορονοϊού, τα διαχωριστικά συστήματα παρέχουν ένα επιπλέον μέτρο προστασίας έναντι της διασποράς, διατηρώντας παράλληλα τη διαφάνεια μεταξύ των χώρων. Τα τρία νέα συστήματα διαχωριστικών της ALUMIL με μονό ή διπλό τζάμι, εμπλουτίζουν την γκάμα της εταιρείας στον συγκεκριμένο τομέα και παρέχουν λύσεις για κάθε ανάγκη.

SΜΑRΤΙΑ P100 Slim

Το SMARTIA P100 Slim είναι ένα minimal διαχωριστικό, με υαλοπίνακες πλαισιωμένους από προφίλ αλουμινίου και είναι ιδανικό για χώρους γραφείων. Χαρακτηρίζεται από πολύ λεπτά προφίλ (30 χιλ.), τα οποία επιτρέπουν υψηλά επίπεδα φυσικού φωτισμού και παρέχουν ένα μοναδικό αισθητικά αποτέλεσμα. Επίσης, στο P100 Slim χρησιμοποιείται διπλή υάλωση, που συμβάλλει στη συνολική ηχομείωση που παρέχει το σύστημα, στα 47dB.

Το SMARTIA P100 Slim αποτελεί την κύρια πρόταση της ALUMIL για minimal γυάλινα διαχωριστικά και είναι ιδανική επιλογή για νέα έργα αρχιτεκτόνων, καθώς η στιβαρότητά του σε συνδυασμό με την κομψή σχεδίαση και τη μεγάλη ευελιξία τεχνικών λύσεων, δίνει μεγάλη σχεδιαστική ελευθερία.

SMARTIA P200 Slim

Το SMARTIA P200 Slim είναι το νέο διαχωριστικό σύστημα της ALUMIL χωρίς εμφανή πλαίσια αλουμινίου (τύπου structural). Τα πλαίσια (49 χιλ.) παραμένουν κρυφά χάρη σε μια πολύ λεπτή στρώση βαφής που εφαρμόζεται σε αυτά.

Το P200 Slim αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για διαχωρισμό εργασιακών χώρων, καθώς προσφέρει υψηλά επίπεδα ηχομείωσης, δημιουργεί συνθήκες πλούσιου φυσικού φωτισμού και κυρίως προσδίδει μοντέρνα αισθητική, που μπορεί να αναδείξει και να μεταμορφώσει έναν χώρο.

SMARTIA P150 Urban

Στο πλαίσιο της κάλυψης όλο και περισσότερων αναγκών, η εναλλακτική πρόταση της ALUMIL για διαχωριστικά γραφείων είναι το SMARTIA P150 Urban. Η σειρά βασίζεται σε μονούς υαλοπίνακες, στηριζόμενους σε πλαίσια αλουμινίου ειδικής σχεδίασης (3-D).

Χαρακτηριστικό του P150 Urban είναι η ιδιαίτερη εμφάνιση, που θυμίζει χαλύβδινες κατασκευές (steel look). Αυτό προκύπτει από τα λεπτά ενδιάμεσα προφίλ αλουμινίου (καΐτια) και τις μικρότερες γυάλινες επιφάνειες που δημιουργούνται. Το ιδιαίτερο design του συστήματος, το καθιστά μια επιλογή που μπορεί να προσδώσει χαρακτήρα σε έναν χώρο, παρέχοντας ικανοποιητικά -για μονή υάλωση- επίπεδα ηχομόνωσης (34 dB).

Μία ολοκληρωμένη γκάμα λύσεων

Οι τρεις νέες προτάσεις διαχωριστικών συστημάτων της ALUMIL, έρχονται να προστεθούν στις υφιστάμενες σειρές P100 & P200 standard, συνθέτοντας μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊοντικών λύσεων.

Η υψηλή αντοχή για κατασκευές μεγάλων διαστάσεων, οι επιδόσεις στον τομέα της ηχομείωσης, καθώς και η κομψή και minimal σχεδίαση, συνιστούν ένα πλήρες «πακέτο» πλεονεκτημάτων, για αποτελεσματικό και αισθητικά αναβαθμισμένο διαχωρισμό ενιαίων χώρων.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.