VideosΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMINCO: Εντυπωσιάζει το βίντεο για τη νέα γραμμή παραγωγής!

Η δυναμική ελληνική διέλαση ενισχύει περαιτέρω την παραγωγική της ικανότητα με την επένδυση στην 3η κατά σειρά γραμμή παραγωγής.

Η παραγωγικότητα της ALUMINCO ενισχύεται με μία νέα γραμμή παραγωγής. Η εταιρεία πιστή στο όραμα της για την προσφορά κορυφαίων, καινοτόμων συστημάτων αλουμινίου, αλλά και στη δέσμευση της για ένα βιώσιμο μέλλον, επενδύει στην 3η κατά σειρά γραμμή παραγωγής.

Η νέα γραμμή παραγωγής συμβάλει καταλυτικά και ενισχύει την παραγωγική ικανότητα κατά 28 χιλ. τόνους προφίλ αλουμινίου ετησίως. Η δύναμη πίεσης της πρέσας, στη νέα γραμμή παραγωγής, αγγίζει τα 20 MN, επιτρέποντας τη διαχείριση μπιγιέτας διαμέτρου 7 ιντσών.

Η οικογένεια Καρρά ήταν παρούσα κατά την εγκατάσταση της νέας πρέσας

Η νέα γραμμή παραγωγής ξεχωρίζει για το αποδοτικό σύστημα εξοικονόμησης ενέργειας (PE.E.S.S.) που διαθέτει. Επιπρόσθετα, το σύστημα εντατικής ψύξης αέρα-νερού της νέας γραμμής, δίνει τη δυνατότητα παραγωγής πιο ιδιαίτερων και απαιτητικών κραμάτων αλουμινίου.

Δείτε παρακάτω το εντυπωσιακό βίντεο της ALUMINCO για τη νέα γραμμή παραγωγής της εταιρείας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.