ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Διακεκριμένος χορηγός στο 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο της ΠΟΒΑΣ

Η EUROPA στηρίζει το 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας ως διακεκριμένος χορηγός.

Η EUROPA, βιομηχανία διέλασης αλουμινίου, όπως πάντα δίνει δυναμικά το «παρών» στο 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο, το μεγάλο γεγονός του κλάδου αλουμινίου και σιδήρου της ΠΟΒΑΣ, στηρίζοντας και συμμετέχοντας ως διακεκριμένος χορηγός.

Η μεγάλη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο Αγρίνιο από την Παρασκευή έως την Κυριακή 27-29 Μαϊου 2022 στο Παπαστράτειο Μέγαρο. Θα συμμετέχουν βιομηχανίες, επαγγελματίες, φορείς, σωματεία ανά την Ελλάδα, αρχιτέκτονες και μηχανικοί.

EUROPA: Ισχυρή & αξιόπιστη

Αποστολή και στόχος της EUROPA είναι να αποτελεί έναν υψηλής αξίας συνεργάτη για τους κατασκευαστές αλουμινίου και αρχιτέκτονες πελάτες της, παρέχοντας υψηλού επιπέδου ποιοτικά και καινοτόμα προϊόντα αλουμινίου, επαγγελματική υποστήριξη και αξιόπιστη εξυπηρέτηση, εκπληρώνοντας παράλληλα τις δεσμεύσεις της απέναντι στην κοινωνία και το περιβάλλον.

Η EUROPA θα παρουσιάσει νέα προϊόντα που καλύπτουν όλες τις τάσεις της σύγχρονης αρχιτεκτονικής. Η πλήρης γκάμα προϊόντων της, παρέχει λύσεις στους κατασκευαστές αλουμινίου, που συνδυάζουν αισθητική και επιδόσεις, συνοδευόμενες πάντα με την ποιότητα και το όνομα της EUROPA.

Στελέχη της εταιρείας θα μιλήσουν για τις πρόσφατες εξελίξεις στις υπηρεσίες και τα προϊόντα EUROPA. Η εταιρεία χαιρετίζει την διεξαγωγή του Συνεδρίου, καθώς λόγω της πανδημίας ο κλάδος, επιχειρήσεις και στελέχη, δεν είχαν την ευκαιρία να βρεθούν εκ του σύνεγγυς τα τελευταία χρόνια σε ένα μεγάλο γεγονός και με ενδιαφέρον προσμένει στην ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων για όλα τα ζητήματα που απασχολούν τους επαγγελματίες του κλάδου.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.