ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Γ. Μυλωνάς: «Αφοσιωμένοι στο όραμά μας για βελτίωση της καθημερινότητας των ανθρώπων»

Η ALUMIL βρέθηκε για 2η συνεχή χρονιά στη λίστα των κορυφαίων επιχειρήσεων της χώρας στον τομέα της βιώσιμης ανάπτυξης!

Το QualityNet Foundation παρουσίασε τις ελληνικές εταιρείες που διακρίθηκαν ως «The Most Sustainable Companies in Greece 2022». Πρόκειται για την ανακοίνωση των ετήσιων αποτελεσμάτων αξιολόγησης των επιχειρηματικών επιδόσεων που αφορούν στη βιώσιμη ανάπτυξη, με βάση τα κριτήρια ESG, τα οποία σχετίζονται με την απόδοση των εταιρειών σε ζητήματα περιβάλλοντος, κοινωνικής δραστηριοποίησης και εταιρικής διακυβέρνησης, συμβάλλοντας στη διαμόρφωση ενός νέου επιχειρηματικού μοντέλου.

Η ALUMIL βρέθηκε για 2η συνεχή χρονιά στη λίστα των κορυφαίων επιχειρήσεων της χώρας στον τομέα της βιώσιμης ανάπτυξης, αποδεικνύοντας την προσήλωσή της στις αξίες της αειφορίας, με έμφαση στο κυκλικό μοντέλο παραγωγής, τον ψηφιακό μετασχηματισμό και τη στρατηγική εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

Ο Γεώργιος Μυλωνάς, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου, κατά την ευχαριστήρια ομιλία του για τη διάκριση, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Παραμένουμε αφοσιωμένοι στο όραμά μας για βελτίωση της καθημερινότητας των ανθρώπων, αναπτύσσοντας «πράσινα» αρχιτεκτονικά συστήματα αλουμινίου κορυφαίας ποιότητας και επιδόσεων, που παράγονται με τις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης. Τα προϊόντα μας εξοπλίζουν κτίρια σε όλο τον κόσμο, συμβάλλοντας καθοριστικά στην επίτευξη χαμηλότερης ενεργειακής κατανάλωσης και καλύτερων συνθηκών διαβίωσης. Είναι τιμή μας το γεγονός ότι, για δεύτερη συνεχή χρονιά, η ALUMIL λαμβάνει τη διάκριση να βρίσκεται στη λίστα με τις κορυφαίες εταιρείες της χώρας στον τομέα της αειφορίας».

Δείτε παρακάτω το βίντεο της ομιλίας του Γ. Μυλωνά.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.