ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Cosmos Aluminium: Στο 1 εκ. ευρώ τα bonus προς τους εργαζόμενους για το 2021!

Το 2021 ήταν μια χρονιά ορόσημο για την εταιρία με εξαιρετικές επιδόσεις σε όλους τους τομείς.

Από αριστερά, οι Θεόδωρος, Ξενοφών και Γιάννης Καντώνιας.

Σε ολοκλήρωση των δεσμεύσεων της διοίκησης της COSMOS Aluminium AE προς το προσωπικό και τα στελέχη της απέδωσε την φετινή πολιτική με εξαιρετικά υψηλά Bonus ο πρόεδρος, και εκ των ιδρυτών της εταιρίας, Ξενοφών Καντώνιας στην ετήσια ομιλία του με αφορμή την κοπή πίτας για το 2022. «Το 2021 ήταν μια χρονιά ορόσημο για την εταιρία με εξαιρετικές επιδόσεις και αυτό μας δίνει δύναμη για την συνέχιση του αγώνα μας…» όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Σε μια χρονική συγκυρία με ακραίους περισπασμούς και ευαίσθητες ισορροπίες η προσπάθεια των εργαζομένων ήταν αξιοπρόσεκτη και κατέταξε την COSMOS στις εταιρίες με τις μεγαλύτερες κερδοφορίες στην Ελλάδα και ιδιαίτερα στον κλάδο της.

Για τον λόγο αυτό αποφασίστηκε να μοιραστεί επιπρόσθετο Bonus επίδοσης σε όλους ανεξαιρέτως τους εργαζομένους ισοδύναμο με 150% του μηνιαίου τους μισθού. Συμπληρωματικά, επαίνεσε τους διακριθέντες στην εσωτερική διαδικασία αξιολόγησης με επιπλέον €1.500 ενώ τέλος βράβευσε 3 εργαζομένους υπόδειγμα για την προσφορά τους στον οργανισμό με bonus €2.000 έκαστο.

Όλη αυτή η πρωτοβουλία σε συνδυασμό με την αντίστοιχη επιβράβευση στα μέσα του καλοκαιριού αλλά και άλλες έκτακτες επιβραβεύεις μέσα στο έτος οδήγησαν το συνολικό ύψος που διατέθηκε σε bonus για το 2021 σχεδόν στο €1 εκ.. Θυμίζουμε πως η COSMOS ήταν η πρώτη εταιρία που ανακοίνωσε στις αρχές του καλοκαιριού έκτακτο Bonus €500 σε κάθε εργαζόμενο που εμβολιάζονταν κατά της COVID-19!

Επίσης, ο πρόεδρος ανακοίνωσε και την μισθολογική πολιτική του τρέχοντος έτους η οποία περιλαμβάνει αυξήσεις για όλους τους εργαζόμενους κατά πολύ ανώτερες του πληθωρισμού και που ξεπερνούν σε ποσοστό το 10% σε σύγκριση με την προηγούμενη χρονιά.

Η Cosmos Aluminium ΑΕ είναι βιομηχανία διέλασης αλουμινίου με έδρα την Λάρισα και απασχολεί σήμερα περίπου 200 εργαζόμενους.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.