ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΕΛ.Ι.ΠΥ.ΚΑ: Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το 2ο Διεθνές Συνέδριο Πυροπροστασίας Κατασκευών

Στα 2 χρόνια που πέρασαν από το 1ο και πολύ επιτυχημένο συνέδριο του Ινστιτούτου υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις και γεγονότα που θα αναλυθούν διεξοδικά στο 2ο Διεθνές Συνέδριο Πυροπροστασίας Κατασκευών.

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το 2ο Συνέδριο Πυροπροστασίας Κατασκευών, που διοργανώνει το ΕΛ.Ι.ΠΥ.ΚΑ, στις 20 & 21 Μαΐου 2022, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Το συνέδριο θα είναι μια συνάντηση κορυφής της Κοινότητας των Μηχανικών, των Επαγγελματιών, των Επιστημόνων, Παραγωγών και Στελεχών Δημόσιων Αρχών, με την οποία ελπίζεται ότι θα δοθούν απαντήσεις και λύσεις προβλημάτων της καθημερινότητας των ενδιαφερομένων μερών.

Μέσα στα 2 χρόνια που πέρασαν από το 1ο και πολύ επιτυχημένο συνέδριο του Ινστιτούτου υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις και γεγονότα. Η Πυροπροστασία των Κτιρίων και Κατασκευών, μέρα με τη μέρα ανέρχεται ψηλότερα στις προτεραιότητες του Κατασκευαστικού Κλάδου.

Οι εμπειρίες 4 σχεδόν ετών από την εφαρμογή του Κανονισμού Πυροπροστασίας Κτιρίων, η επικαιροποίησή του, η δημιουργία Εθνικού Δικτύου Εργαστηρίων Δοκιμών, οι απαιτήσεις σε εκπαιδευμένο, εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό, τόσο σε επίπεδο μηχανικών όσο και σε επίπεδο τεχνιτών, οι νέες απαιτήσεις που αναδύονται εξ’ αιτίας της ηλεκτροκίνησης, η κατηγοριοποίηση των κτιρίων ως προς την Πυροπροστασία και πληθώρα άλλων ζητημάτων που θα συζητηθούν, θα εμπλουτίσουν τη σκέψη των ενδιαφερομένων.

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας ακολουθώντας το Link: https://eve.elipyka.org/events/registrastion-conf-2022/

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.