ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Βραβεύσεις αρχιτεκτονικών έργων με συστήματά της στα ALUMINIUM IN ARCHITECTURE AWARDS

Τρία εντυπωσιακά έργα με συστήματα Europa βραβεύτηκαν στα φετινά βραβεία.

Τα βραβεία ALUMINIUM IN ARCHITECTURE του 2022 έφεραν σειρά βραβεύσεων για τα αρχιτεκτονικά συστήματα Europa! Συγκεκριμένα τα έργα που διακρίθηκαν παρουσιάζοντα παρακάτω.

Salvia Luxury Collection Suites: Βραβείο Gold στην κατηγορία “Hotels / Resorts / Wellness / Spa Center”

Πρόκειται για τέσσερις υπόσκαφες πολυτελείς κατοικίες στο νοτιότερο άκρο του Νομού Χανίων, στον φυσικό όρμο Λάκκοι, στη Σκαλωτή Σφακίων. Η κεντρική ιδέα της σύνθεσης περιλαμβάνει την ενσωμάτωση των κτιρίων στον φυσικό ανάγλυφο. Το σύνολο του συγκροτήματος ακροβατεί πάνω στις υψομετρικές καμπύλες, προσφέροντας ανεμπόδιστη θέα προς τη θάλασσα.

  • Αρχιτεκτονικό Σύστημα Αλουμινίου: ESS 47 Hybrid
  • Αρχιτεκτονικό Γραφείο: INSITE-ARCHITECTS Μιχάλης Γιαννακάκης & Συνεργάτες
  • Κατασκευαστής Αλουμινίου: Φραγγεδάκης Αλέξανδρος

WHITE PEBBLE SUITES: Βραβείο Silver στην κατηγορία “Hotels / Resorts / Wellness / Spa Center”

Το έργο βρίσκεται στην περιοχή της Απολλώνιας στη Μήλο, μπροστά στη θάλασσα με θέα το νησί της Κιμώλου. Η κεντρική ιδέα του έργου ήταν το κέλυφος του κτιρίου να προσομοιάζει με ένα βράχο που έχει λειανθεί από το νερό και τον άνεμο, συνδυάζοντας απόλυτα το έργο με τον περιβάλλοντα χώρο.

  • Αρχιτεκτονικό Σύστημα Αλουμινίου: EUROPA Hybrid A40 SI
  • Αρχιτεκτονικό Γραφείο: KKMK Karagianni Karamali Architects
  • Κατασκευαστής Αλουμινίου: Μιτάκος Δημήτρης

ATRIUM – SKYLIGHT FOR OFFICE IN KIFISIA: Βραβείο Silver στην κατηγορία “Offices”

Το έργο αποτέλεσε μια σημαντική πρόκληση στο επίπεδο του χώρου εργασίας, καθώς απαιτούνταν ευρύτερη διάχυση φωτός στον χώρο και μια αίσθηση ελευθερίας στα υποκείμενα, προσφέροντας παράλληλα υψηλές προδιαγραφές και σύγχρονο design.

  • Αρχιτεκτονικό Σύστημα Αλουμινίου: EUROPA 7000
  • Κατασκευαστής Αλουμινίου: Αφοί Μπαρόλα Ι.Κ.Ε
Γιώργος και Γιάννης Μπαρόλας, κατά την απονομή του βραβείου

Στελέχη της Europa παρευρέθηκαν στην τελετή βράβευσης, για να συγχαρούν από κοντά τους επιτυχόντες στον διαγωνισμό. Συγκεκριμένα, ο Δ/ντής Πωλήσεων της Europa, Ανέστης Τάρλας, η πολιτικός μηχανικός και σύμβουλος έργων, Σοφία Τρουπή, και ο Brand Manager της εταιρείας, Μιχάλης Σινίκογλου.

Τα αρχιτεκτονικά συστήματα Europa, εδώ για περισσότερα από 45 χρόνια έχουν δοκιμαστεί με απολυτή επιτυχία σε πληθώρα έργων και κατασκευών, από μικρότερα και καθημερινά έργα, αντικατάσταση κουφωμάτων σε παλαιότερες κατοικίες, μέχρι ανώτερης ποιότητας έργα με εξεζητημένες προδιαγραφές και απαιτήσεις.

Τα βραβεία διοργανώθηκαν από την Boussias Communications και η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Radisson Blu Park Hotel.

Σχετικά με το τμήμα έργων Europa

Έχοντας αναλάβει και υλοποιήσει πληθώρα κατασκευών σε πολλά και διαφορετικά μεγάλα έργα σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, το Τμήμα Έργων βρίσκεται στο πλευρό των Αρχιτεκτόνων, Μελετητών και Πολιτικών Μηχανικών, σε κάθε στάδιο της κατασκευής.

email: architect@europaprofil.com

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.