ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ΔΟΥΚΑΣ: Ποικιλία ποιοτικών λύσεων Πλαγιοκάλυψης – Οροφής

Πρόκειται για ειδικά σχεδιασμένα Αρχιτεκτονικά Πάνελ που διαθέτει η καταξιωμένη εταιρεία ΔΟΥΚΑΣ, με πολλά πλεονεκτήματα ανάλογα την εφαρμογή.

Μία πλήρη σειρά προϊόντων διαθέτει η ΔΟΥΚΑΣ, για την κάλυψη των πλευρικών όψεων και της οροφής των κτιρίων και οικιών. Πρόκειται για ειδικά σχεδιασμένα Αρχιτεκτονικά Πάνελ με πολλά πλεονεκτήματα ανάλογα την εφαρμογή.

Για την πλαγιοκάλυψη χρησιμοποιούνται σύνθετα αυτοφερόμενα δομικά στοιχεία για την κάλυψη των πλευρικών όψεων των κτιρίων. Συγκεκριμένα:

  • Ειδικά σχεδιασμένα για τοποθέτηση σε οριζόντια ή κατακόρυφη διάταξη ειδικά σε μεγάλα κτίρια.
  • Για κατασκευή εσωτερικών χωρισμάτων και ψευδοροφών
  • Με κρυφή ή εμφανή στήριξη

Για την κάλυψη της οροφής προτείνονται οι παρακάτω επιλογές:

  • Πάνελ για την επικάλυψη κυρίως των στεγών των κτιρίων. Έχουν πλήθος εφαρμογών κυρίαρχα για κτίρια. Διατίθεται και εύκαμπτο που μπορεί να τοποθετηθεί σε καμπύλες οροφές. Τα διαθέσιμα μήκη είναι από 2,00 έως 15,5 μέτρα. Προσφέρουν υψηλά επίπεδα θερμομόνωσης και υγρομόνωσης.
  • Ιδανική επιλογή για μονωμένη μεταλλική σκεπή με τη μορφή κεραμιδιού. Προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα του Ρωμαϊκού κεραμιδιού της κεραμοποιίας χωρίς τα μειονεκτήματά του. Είναι το μοναδικό το οποίο βρίσκει εφαρμογή σε δίριχτες και πολύριχτες στέγες, με ελάχιστή κλίση 13%.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.