ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ELVIAL: Πρότυπες κτιριακές εγκαταστάσεις στην Αττική

Η έκπληξη της επιβλητικότητας και της αισθητικής, περιμένει όποιον επισκεφθεί τις νέες εγκαταστάσεις της ELVIAL στην Αττική. Μία μεγάλη επένδυση που εντυπωσιάζει με τον φάσμα της και την ενδογενή της τεχνολογία.

Του Σωτήρη Κρουστάλλη

Του Σωτήρη Κρουστάλλη

Μία εντυπωσιακή επένδυση για τη δυναμική Βιομηχανία Αλουμινίου ELVIAL που βρίσκεται στην Αττική, ολοκληρώθηκε και είναι στη διάθεση των συνεργατών της. Οι νέες κτιριακές εγκαταστάσεις φιλοξενούν ρομποτικές αποθήκες, γραφεία, showroom και εντυπωσιάζουν με την κορυφαία τεχνολογία που διαθέτουν και την κομψότητα των γραμμών που τις χαρακτηρίζουν.

Στα κλασικά χρώματα της ELVIAL, στο πλούσιο λευκό και τις αντιθέσεις του μαύρου, οι νέοι χώροι αποπνέουν και εκφράζουν τη σταθερή γραμμή της εταιρείας όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιείται στον κλάδο, που έχει να κάνει με το υψηλό αίσθημα ηθικής και την καθαρότητα σε όλα τα επίπεδα.

Το νέο οικόπεδο έκτασης 13 στρεμμάτων βρίσκεται στην οδό Θρασύβουλου 269, στην έξοδο 4 της Αττικής Οδού και περιλαμβάνει κτιριακές εγκαταστάσεις 3.000 τ.μ.

Την παράσταση αρχικά «κλέβει» η πλήρως αυτοματοποιημένη  ρομποτική αποθήκη που λειτουργεί χωρίς καμία παρέμβαση από ανθρώπινο παράγοντα. Με χωρητικότητα 3.000 θέσεων και συνολικά 1.000 τόνων προφίλ, φροντίζει καθημερινά οι ανάγκες των συνεργατών της εταιρείας να ικανοποιούνται με πολύ μεγάλη ταχύτητα και χωρίς λάθη.

…Την παράσταση κλέβει η πλήρως αυτόματη ρομποτική αποθήκη 3.000 θέσεων που λειτουργεί χωρίς καμία παρέμβαση από ανθρώπινο παράγοντα…

Η τεχνολογικά προηγμένη αποθήκη δίνει τη δυνατότητα στην ELVIAL να επιτυγχάνει άμεση εξυπηρέτηση και ταχεία διαχείριση της παραγγελιοληψίας με γοργούς και απρόσκοπτους ρυθμούς, για άμεσες και αλάνθαστες παραδόσεις προς το δίκτυο των συνεργατών.

Πέρα της ρομποτικής αποθήκης, οι νέες εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν και αποθήκη εξαρτημάτων, καθώς και χώρους ετοιμασίας παραγγελιών και υποδοχής φορτηγών και φορτώσεων και φυσικά χώρους γραφείων, λογιστηρίου κ.λπ.

Σημαντική και ποιοτική δουλειά έχει γίνει και στους λοιπούς χώρους, οι οποίοι περιλαμβάνουν showroom υψηλών απαιτήσεων και αισθητικής, όπου οι συνεργάτες μπορούν να παρουσιάσουν στους ενδιαφερόμενους τα προηγμένα συστήματα ELVIAL.

Το showroom περιλαμβάνει την πλήρη γκάμα λύσεων της δυναμικής Βιομηχανίας, χρωματολόγια, πραγματικές εφαρμογές, τομές και γενικότερα οτιδήποτε χρειάζεται ο συνεργάτης της εταιρείας για να λύσει κάθε απορία του επισκέπτη του.

Επιπρόσθετα υπάρχουν καλαίσθητοι χώροι υποδοχής επισκεπτών, καθώς και χώροι συναντήσεων, ενώ εντυπωσιάζει το εξειδικευμένο VR room όπου γίνεται αναλυτική παρουσίαση των λύσεων της ELVIAL σε τρισδιάστατο εικονικό χώρο!

Τις εγκαταστάσεις συμπληρώνουν ο όροφος γραφείων για τα στελέχη και τη διοίκηση, το meeting room, καθώς και ο αμφιθεατρικός χώρος ομαδικών συναντήσεων, εκπαίδευσης και παρουσιάσεων. Πρόκειται για έναν χώρο όπου έχουν εγκατασταθεί σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα, με στόχο να υπάρχει ποιοτική διάδραση μεταξύ κοινού και ομιλητών – εισηγητών, καθώς είναι πάγιος στόχος της ELVIAL οι νέες εγκαταστάσεις να λειτουργήσουν ως σύγχρονο κέντρο διαλόγου για όλο τον κτιριακό κλάδο, με ανάλυση των εγχώριων αλλά και διεθνών εξελίξεων.

Οι εγκαταστάσεις ολοκληρώνονται από τους εξωτερικούς χώρους όπου σε αρμονία με τις σύγχρονες απαιτήσεις φιλοξενούνται δεντροφυτεμένες περιοχές για χαλαρές συναντήσεις. Κάθε χώρος υποστηρίζεται από μεγάλους, οργανωμένους και ξεχωριστούς χώρους  στάθμευσης για τους επισκέπτες, τους συνεργάτες και τα οχήματα μεταφοράς.

Ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της ELVIAL, Γιώργος Καλογεράκης (δεξιά) κατά τη διάρκεια της ξενάγησης στους χώρους της νέας επένδυσης

Οι στόχοι της επένδυσης

Με τη νέα αυτή επένδυση εκατομμυρίων ευρώ και ιδίων κεφαλαίων για την ELVIAL, οι στόχοι ήταν ξεκάθαροι. Ποιοτική και άμεση διαχείριση και διεκπεραίωση παραγγελιών, καθώς και εξυπηρέτηση των συνεργατών, αρχιτεκτόνων, μηχανικών και κατασκευαστών μέσα από τιs δυνατότητες που δίνει το showroom, όπου μπορεί να γίνει αναλυτική παρουσίαση για το σύνολο των ποιοτικών σχεδιαστικών και κατασκευαστικών λύσεων της εταιρείας.

…Μέσω του μοντέρνου showroom το καταναλωτικό κοινό έρχεται σε άμεση επαφή με το πλεονέκτημα ELVIAL…

Επιπρόσθετα, ο μοντέρνος και άκρως καλαίσθητος χώρος της έκθεσης λειτουργεί και ως ένας χώρος, όπου το καταναλωτικό κοινό έρχεται σε επαφή και κατανοεί σε βάθος μέσω των εκθεμάτων το πλεονέκτημα ELVIAL.

Ταυτόχρονα, όπως προείπαμε, η εταιρεία δίνει μεγάλο βάρος στη διάδραση με τους επαγγελματίες από τον ευρύτερο χώρο της δόμησης, με στόχο τον διάλογο και την ανταλλαγή απόψεων για τις εξελίξεις  στον χώρο, καθώς και στην ενημέρωση και εκπαίδευση των συνεργατών σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων.

Τα επόμενα βήματα

Η ELVIAL είναι ευρέως γνωστό ότι είναι μία εταιρεία σε αέναη κίνηση που δεν εφησυχάζει ποτέ. Υπό αυτό το πρίσμα έχουν ήδη σχεδιαστεί τα επόμενα βήματα για την εξέλιξη των υπερσύγχρονων εγκαταστάσεών της στην Αττική.

Στις άμεσες ενέργειες της εταιρείας περιλαμβάνονται εκπαιδευτικοί κύκλοι πιστοποίησης συνεργατών, ενημερωτικοί κύκλοι εξελίξεων από και προς όλους τους συμμετέχοντες στον κτιριακό κλάδο, καθώς και events χαλάρωσης και ελεύθερης συζήτησης.

Επιπρόσθετα, η ELVIAL σχεδιάζει την επέκταση των σημερινών εγκαταστάσεων τόσο κατά μήκος όσο και καθ’ ύψος για την κάλυψη άμεσων και μελλοντικών υπηρεσιών, όπως προβλέπεται από τον σχεδιασμό της.

Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, η ELVIAL συνεχίζει απρόσκοπτα να ξεδιπλώνει το επενδυτικό της πλάνο, με μοναδικό στόχο να παρέχει τα πλέον αξιόπιστα και υψηλής προστιθέμενης αξίας προϊόντα και υπηρεσίες αλλά και να αποτελεί ένα κόμβο τεχνολογίας, εξελίξεων και διαλόγου για τους ανθρώπους που δραστηριοποιούνται στον ευρύτερο χώρο του κτιριακού τομέα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.