ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMIL: Νέα πιστοποίηση πυραντίστασης για το υαλοπέτασμα SMARTIA M7 FR

Το διεθνώς αναγνωρισμένο ift ROSENHEIM πιστοποίησε την εξαιρετική πυραντίσταστη του συστήματος υαλοπετασμάτων SMARTIA M7 FR της ALUMIL.

Τα Πυράντοχα Συστήματα Αλουμινίου της ALUMIL διατίθενται σε πληθώρα λύσεων, όπως ανοιγοανακλινόμενα κουφώματα, πόρτες με σταθερά εξωτερικής και εσωτερικής χρήσης αλλά και υαλοπετάσματα, παρέχοντας μια ποιοτική, ολιστική πρόταση για κάθε έργο. Η ελληνική πολυεθνική, βάζοντας πάντα ψηλά τον πήχη της ποιότητας και της εναρμόνισης με τα ευρωπαϊκά πρότυπα, προχώρησε σε μία ακόμη πιστοποίηση πυράντοχου συστήματος.

Συγκεκριμένα, το σύστημα υαλοπετασμάτων SMARTIA M7 FR έλαβε από το διεθνώς αναγνωρισμένο ift ROSENHEIM νέο πιστοποιητικό πυραντίστασης 60 λεπτών, σε συνθήκες φωτιάς από έξω προς τα μέσα. Οι επιδόσεις που επιτυγχάνει το καινοτόμο σύστημα οφείλονται στη χαλύβδινη ενίσχυση που διαθέτει, καθώς και στα υλικά κορυφαίας ποιότητας που χρησιμοποιεί η εταιρεία, όπως ο πυράντοχος υαλοπίνακας, το ενισχυμένο προφίλ, το υλικό πλήρωσης και η διογκούμενη ταινία.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.