ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA MINIMAL FRAME: Το καινοτόμο σύστημα βραβεύτηκε με Red Dot Award 2022!

Τα βραβεία Red Dot αποτελούν την ανώτερη διάκριση σε επίπεδο design και πιστοποιούν με τον πλέον επίσημο τρόπο τη σχεδιαστική ανωτερότητα του συστήματος Minimal Frame της Europa.

Το νέο σύστημα Europa Minimal Frame έφερε νέα δεδομένα στα minimal αρχιτεκτονικά συστήματα αλουμινίου στην αγορά, λαμβάνοντας την ύψιστη αναγνώριση με βραβείο Red Dot Award: Product Design 2022 στην κατηγορία “Interior Design Elements” και πλέον βρίσκεται ανάμεσα στα προϊόντα υψηλού κύρους και ανώτερης σχεδίασης, με το πλέον υψηλό επίπεδο καινοτομίας, λειτουργικότητας και μακροζωίας, με τη σφραγίδα Red Dot.

Τα βραβεία Red Dot αποτελούν την ανώτερη διάκριση και πιστοποιούν τη σχεδιαστική ανωτερότητα του συστήματος Minimal Frame. Το Τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης της Europa έχει σχεδιάσει τα τελευταία χρόνια σειρά αρχιτεκτονικών συστημάτων που επιτυγχάνουν ανώτερους συντελεστές επιδόσεων, ενώ παράλληλα έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στη λειτουργικότητα, στο design και την αισθητική.

Το βραβείο Red Dot σημαίνει ότι ανήκεις στους καλύτερους στον σχεδιασμό και τις επιχειρήσεις και αυτή είναι η θέση της Europa και του Minimal Frame.

Ο R&D Director της Europa, Γιάννης Αρβανίτης

Ο R&D Director της Europa, Γιάννης Αρβανίτης τόνισε σχετικά «Στόχος μας είναι να ξεπερνούμε το παρόν και να σχεδιάζουμε το μέλλον. Για εμένα, το Europa Minimal Frame αποτέλεσε μια μεγάλη πρόκληση. Με πολλή σκέψη και ώρες σχεδίασης και δοκιμών, η ομάδα μου και εγώ πετύχαμε τον στόχο μας και καταφέραμε να συνδυάσουμε την άψογη λειτουργικότητα και τις τέλειες επιδόσεις, με τις υψηλές αισθητικές απαιτήσεις του σύγχρονου αρχιτεκτονικού σχεδιασμού. Είμαι περήφανος που η προσπάθειά μας αναγνωρίζεται για ακόμη μια φορά».

Ο R&D Manager της Europa, Παντελής Σφήκας

Για τη βράβευση του Minimal Frame τοποθετήθηκε και ο R&D Manager της Europa, Παντελής Σφήκας, αναφέροντας «H βράβευση Red Dot είναι πολύ σημαντική για εμάς διότι πλέον η τελειότητα δεν είναι μια επίκληση αλλά φέρει την πλέον σημαντική σφραγίδα. Όσοι ωστόσο γνωρίζουν την Europa, ξέρουν πως δεν αποτελεί έκπληξη αυτή η βράβευση, καθώς ήταν μια διαδικασία που ξεκινήσαμε με μελέτη και βαθιά γνώση, ώστε να αποτελέσει ένα από τα σημαντικά άυλα στοιχεία του προϊόντος μας. Μια προστιθέμενη αξία, που τιμά εκτός από εμάς και τους πελάτες μας. Με περηφάνια και σιγουριά μπορούμε να πούμε ότι ανήκουμε ανάμεσα στους καλύτερους σε ευρωπαϊκό επίπεδο στον τομέα της σχεδίασης».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.