ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

PANIDIS S.A.: Μεγάλες διακρίσεις για τα προϊόντα της στα φετινά Building Materials Awards!

Η προσήλωση της εταιρείας στην ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων για τον κατασκευαστικό τομέα, επιβεβαιώθηκε με τον πλέον επίσημο τρόπο στα Building Materials Awards 2022.

Η PANIDIS S.A. είναι μία δυναμική εταιρεία στον χώρο των αξεσουάρ κουφωμάτων με σταθερά ανοδική πορεία στην αγορά και με μία συνεπή παρουσία στον χώρο που πλησιάζει τα 50 χρόνια!

Η δ/νουσα σύμβουλος της PANIDIS S.A., Χριστίνα Πανίδου, με το στέλεχος του τμήματος πωλήσεων της εταιρείας, Γιάννη Ιατρόπουλο

Η εταιρεία είχε μία εντυπωσιακή παρουσία στα φετινά Building Materials Awards 2022 που πραγματοποιήθηκαν τον Μάρτιο στο Radisson Blu Park, κερδίζοντας συνολικά πέντε βραβεία για τα καινοτόμα προϊόντα της, μεταξύ των οποίων τρία χρυσά!

Οι βραβεύσεις της εταιρείας

Το σύστημα αλουμινίου για διαχωριστικά υαλοπινάκων GF-20 απέσπασε το βραβείο Gold στην κατηγορία «Συστήματα Προφίλ Αλουμινίου»

Δύο βραβεία Gold στην κατηγορία «Συστήματα Προφίλ Αλουμινίου» για το σύστημα αλουμινίου για διαχωριστικά υαλοπινάκων GF-20 και το σύστημα γωνιακής συρόμενης ντουζιέρας αλουμινίου GS-R12.

Το σύστημα γωνιακής συρόμενης ντουζιέρας αλουμινίου GS-R12 απέσπασε το βραβείο Gold στην κατηγορία «Συστήματα Προφίλ Αλουμινίου»

Ένα βραβείο Gold στην κατηγορία «Εξαρτήματα Συστημάτων Αλουμινίου» για τη σπανιολέτα με ροζέτα για κύλινδρο, από μασίφ αλουμίνιο για ανασυρόμενα κουφώματα HA-2750-WL.

Η σπανιολέτα HA-2750-WL απέσπασε βραβείο Gold στην κατηγορία «Εξαρτήματα Συστημάτων Αλουμινίου»

Ένα βραβείο Silver  στην κατηγορία «Εξαρτήματα Συστημάτων Αλουμινίου» για τη σπανιολέτα από μασίφ αλουμίνιο για ανοιγόμενα, ανοιγοανακλινόμενα και συρόμενα κουφώματα HA-2105.

Η σπανιολέτα HA-2105 απέσπασε βραβείο Silver στην κατηγορία «Εξαρτήματα Συστημάτων Αλουμινίου»

Ένα βραβείο Bronze στην κατηγορία «Εξαρτήματα Συστημάτων Αλουμινίου» για τη σπανιολέτα από μασίφ αλουμίνιο για ανοιγόμενα, ανοιγοανακλινόμενα και ανασηκούμενα κουφώματα HA-2100.

Η σπανιολέτα HA-2100 απέσπασε βραβείο Bronze στην κατηγορία «Εξαρτήματα Συστημάτων Αλουμινίου»

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.