ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Πατσάλας ΑΒΕΕ: Δυναμική παρουσία στον χώρο του αλουμινίου από το 1975

Ιδανικές λύσεις προς τους επαγγελματίες σε κάγκελα αλουμινίου και έτοιμο κούφωμα.

Η εταιρεία Πατσάλας ΑΕΒΕ, είναι μια δυναμική εταιρεία παραγωγής και εμπορίας προϊόντων αλουμινίου, που δραστηριοποιείται στην αγορά από το 1975. Σήμερα, η εταιρεία προσφέρει σύγχρονες αρχιτεκτονικές και κατασκευαστικές λύσεις, στο ευρύ κοινό αλλά και στους επαγγελματίες, με βάση την ευρεία γκάμα προϊόντων αλουμινίου που διαθέτει, τα οποία διακρίνονται από την υψηλή ποιότητα αλλά και την λειτουργικότητά τους.

Οι κτιριακές της εγκαταστάσεις συνολικής επιφάνειας 5.500 τ.μ. στο 5,5 χλμ της οδού Θεσσαλονίκης Λαγκαδά, εξασφαλίζουν την σωστή λειτουργία της εφοδιαστικής της αλυσίδας, ώστε σε πραγματικό χρόνο τα προϊόντα της να βρίσκονται άμεσα διαθέσιμα προς παράδοση στον τελικό πελάτη.

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της Πατσάλας ΑΕΒΕ είναι η γνώση και η συνέπεια όσον αφορά την παροχή εξειδικευμένων λύσεων για κάθε ανάγκη των πελατών της, διατηρώντας τον άνθρωπο στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και αναπτύσσοντας ένα ολοκληρωμένο σύστημα εξυπηρέτησης προ και μετά την πώληση.

Προσφερόμενες λύσεις προς τους επαγγελματίες

Η εταιρία διαθέτει αυτόνομο τμήμα εξυπηρέτησης επαγγελματιών κατασκευαστών του κλάδου, διαθέτοντας έτοιμο κούφωμα αλουμινίου, αλλά και συνθετικών κουφωμάτων, καθώς και μία πλήρη σειρά καγκέλων αλουμινίου τύπου inox. Τα συστήματα καγκέλων είναι σχεδιασμένα με γνώμονα την ασφάλεια δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο design, με πιστοποιήσεις από τα μεγαλύτερα ινστιτούτα στην Ευρώπη.

Με δυνατότητα εφαρμογής και στις πιο δύσκολες κατασκευές, αντέχουν σε όλες τις καιρικές συνθήκες, ιδανικά για θάλασσα, πισίνα και βουνό. Κυκλοφορούν δε σε τρεις σειρές.

  • Σειρά Ellipse, η νέα γενιά στα κάγκελα τύπου Inox με ιδιαίτερη φινέτσα, που αλλάζει τα δεδομένα από τα συνηθισμένα κάγκελα.
  • Σειρά Nevma, συνθέσεις μετάλλου και triplex τζαμιού στη μεγαλύτερη ποικιλία της αγοράς, καλύπτουν τις απαιτήσεις κάθε αρχιτεκτονικού σχεδιασμού.
  • Σειρά Smooth Line, το νεότερο μέλος της οικογένειας καγκέλων BRL, έρχεται να δώσει σύγχρονο ύφος και να εμπλουτίσει τον χώρο της αρχιτεκτονικής με ακόμα μία ιδέα με εύκολη εφαρμογή και εξαιρετικό αποτέλεσμα. Υποστηρίζει τις ανάγκες της αγοράς για γρήγορη εγκατάσταση, ασφάλεια και φινέτσα. Το Smooth Line σημειώνει εξαιρετική σχέση ποιότητας και τιμής, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.