ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΠΟΒΑΣ: Δία ζώσης αλλά και διαδικτυακά οι διεργασίες του 8ου Συνεδρίου Κατασκευαστών

Το Συνέδριο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το παρακολουθήσουν τόσο δια ζώσης όσο και εξ’ αποστάσεως, καθώς αυτό θα διεξαχθεί με υβριδική μορφή.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Κατασκευαστών Αλουμινίου-Σιδήρου (ΠΟΒΑΣ) διοργανώνει το 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κατασκευαστών, με επίκαιρα θέματα για τον Κλάδο, όπως «Εξοικονόμηση Ενέργειας – Εκπαίδευση – Πιστοποίηση – Καινοτομία».

Το σημαντικό γεγονός του Κλάδου θα πραγματοποιηθεί από Παρασκευή έως Κυριακή 27-29 Μαΐου 2022, στο Αγρίνιο Αιτωλοακαρνανίας (Παπαστράτειο Μέγαρο) σε συνεργασία με τις εταιρείες Profilmedia & Profilgroup, που έχουν αναλάβει την Οργανωτική Υποστήριξη του Συνεδρίου.

Το Συνέδριο αναμένεται να παρακολουθήσουν Κατασκευαστές, στελέχη της Βιομηχανίας, λοιποί Επαγγελματίες του κλάδου, Αρχιτέκτονες, Πολιτικοί Μηχανικοί, Φορείς και Σωματεία από όλη την Ελλάδα τόσο δια ζώσης όσο και εξ’ αποστάσεως, καθώς αυτό θα διεξαχθεί με υβριδική μορφή.

Φυσική παρουσία προκαθορισμένου αριθμού συνέδρων στον χώρο του Συνεδρίου, τηρώντας τους υγειονομικούς κανόνες σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα ισχύουν για την πανδημία του κορωνοϊού. Για τη συμπλήρωση των συμμετεχόντων με φυσική παρουσία θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Ταυτόχρονη διαδικτυακή μετάδοση (live streaming) για τους εγγεγραμμένους συνέδρους από όλη την Ελλάδα.

Στο σύνδεσμο που ακολουθεί οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν την εγγραφή τους και να λάβουν διαρκή ενημέρωση για το Συνέδριο, καθώς η σελίδα θα ανανεώνεται συχνά.

http://povas8.profilgroup.gr/

Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το Συνέδριο δια ζώσης και επιθυμούν να διανυκτερεύσουν στο Αγρίνιο, στην τηλεφωνική τους επικοινωνία με τα τοπικά ξενοδοχεία, παρακαλούνται να αναφέρουν ότι πρόκειται για το Συνέδριο της ΠΟΒΑΣ ώστε να ενημερωθούν για τις ειδικές τιμές που προβλέπονται για τους Συνέδρους.

Η παρακολούθηση των εργασιών του Συνεδρίου είναι χωρίς χρέωση.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.