ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

MyProfil: Ένα πρόγραμμα για όλα από τη Themelio Software!

Είτε στο γραφείο είτε εν κινήσει το MyProfil είναι το απόλυτο όπλο του σύγχρονου κατασκευαστή κουφωμάτων!

Το MyProfil της Themelio Software διαθέτει όλες τις βασικές λειτουργίες για την παραγωγή και διαχείριση κουφωμάτων και απευθύνεται στον επαγγελματία κατασκευαστή κουφωμάτων. Είναι εμπλουτισμένο με σύγχρονους αυτοματισμούς για μεγάλη ευκολία στη χρήση και διαθέτει ένα πολύ μεγάλο εύρος δυνατοτήτων και λειτουργιών, καλύπτοντας και τις πλέον απαιτητικές ανάγκες.

Μπορεί να λειτουργήσει τόσο ως ένα παραδοσιακό πρόγραμμα στον ηλεκτρονικό υπολογιστή για τη διαχείριση πολύπλοκών εργασιών όσο και ως εφαρμογή για ευκολία στη χρήση και απαράμιλλη φορητότητα. Η διττή του λειτουργία του το καθιστά μοναδικό και του δίνει τη δυνατότητα να αντεπεξέρχεται σε κάθε απαίτηση είτε στο γραφείο και στον χώρο παραγωγής είτε on the go όταν συναντάμε έναν πελάτη ή συνεργάτη.

Πρόγραμμα;

Ναι, γιατί μπορεί να κάνει όλα όσα κάνει κι ένα πρόγραμμα όπως έχουμε συνηθίσει να το έχουμε στο μυαλό μας.

Εφαρμογή;

Ναι, έτσι είναι φτιαγμένο, για να μπορείς να το πάρεις μαζί σου! Δεν έχει σημασία από πού θα συνδεθείς, δουλεύει παντού.

Είναι απλά, MyProfil!

Από ποιον;

Από το 1989, η Themelio Software παρέχει στους συνεργάτες της τη δυνατότητα να κάνουν τη διαφορά στην αγορά. Πώς; Βοηθώντας τους να έχουν τα κατάλληλα μέσα για να αναβαθμίσουν τις υπηρεσίες που παρέχουν. Τα τελευταία 5 χρόνια, αυτό το κάνει με το MyProfil.

Όποιος χρησιμοποιεί το MyProfil γλιτώνει χρόνο, κερδίζει χρήματα και κάνει τα δύσκολα και χρονοβόρα, εύκολα και διασκεδαστικά.

Για ποιον;

Για τον σύγχρονο κατασκευαστή κουφωμάτων που ψάχνει τρόπους να ανταπεξέλθει σε όλες τις απαιτήσεις, μέσα κι έξω από την επιχείρησή του. Πλέον, δε χρειάζεται να είμαστε στο γραφείο μας, για να φτιάξουμε την προσφορά για τον πελάτη.

Αν χρειαστεί, με το MyProfil μπορούμε ακόμη και μπροστά του να εκδώσουμε την προσφορά και να του τη στείλουμε ή και να συγκρίνουμε τιμές και Uw την ώρα που παίρνουμε μέτρα και συζητάμε! Κι οι δυνατότητες δεν τελειώνουν εκεί…

…Με το MyProfil η ζωή του κατασκευαστή γίνεται πραγματικά πιο εύκολη…

Δυνατότητες

  • Κοστολόγηση προσφορών

Μπορούμε να κοστολογήσουμε με ευκολία και αμεσότητα τις προσφορές που επιδοτούνται από το «Εξοικονομώ». Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να καταχωρίσουμε τις κατασκευές του έργου και να επιλέξουμε σε ποιο «Εξοικονομώ» αφορά η απόφαση υπαγωγής.

  • Τροποποίηση προσφορών

Εφόσον έχει εκδοθεί μία προσφορά, μπορούμε να κάνουμε ό,τι είδους τροποποίηση επιθυμούμε. Μπορούμε να επιλέξουμε άλλον προμηθευτή, άλλη σειρά, άλλους υαλοπίνακες ή βαφές. Η νέα προσφορά με βάση τις αλλαγές που κάναμε αποθηκεύεται αυτόματα.

  • Υπολογισμός & σύγκριση Uw των κατασκευών

Μπορούμε πολύ εύκολα να υπολογίσουμε το Uw των κατασκευών ενός έργου και σε συνδυασμό με τη δυνατότητα της τροποποίησης να συγκρίνουμε με το Uw είτε μεταξύ εταιρειών είτε μεταξύ σειρών.

  • Αυτόματος διαχωρισμός της προσφοράς σε τζαμιλίκι και εξώφυλλο

Η απαίτηση του «Εξοικονομώ» είναι να εμφανίζονται ξεχωριστά τζαμιλίκια κι εξώφυλλα. Το MyProfil, αυτό, το κάνει αυτόματα!

  • Διαμόρφωση & επιλογή χρώματος προσφοράς

Το MyProfil μας δίνει τη δυνατότητα να διαμορφώσουμε την απόχρωση της προσφοράς όπως εμείς θέλουμε! Ανάλογα με τα χαρακτηριστικά χρώματα της εταιρείας μας, ανάλογα τον πελάτη, ακόμα και ανάλογα με τη διάθεσή μας!

  • Στατιστικά

Με το MyProfil μπορούμε εύκολα να οργανώσουμε την επιχείρησή μας, τις πωλήσεις μας, τις παραγγελίες, παρακολουθώντας τους σχετικούς στατιστικούς πίνακες που το καινοτόμο λογισμικό της Themelio Software παρέχει. Ανά πάσα στιγμή έχουμε στη διάθεσή μας πληροφορίες όπως πόσες προσφορές έχουμε δώσει ανά προμηθευτή, ανά τύπο κατασκευών (συρόμενα, ανοιγόμενα κ.τ.λ.) και για το χρονικό διάστημα που επιθυμούμε (μηνιαίως, ετησίως, συνολικά), καθώς και πολλά άλλα…

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.