ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Elvial: Επενδυτικό πλάνο 38 εκατ. ευρώ για τον ψηφιακό μετασχηματισμό και για την πράσινη και κυκλική οικονομία

Τι υποστήριξε η Διευθύνουσα Σύμβουλος της εταιρίας κα Ασημίνα Τζίκα, στο πλαίσιο ενημερωτικής εκδήλωσης της Τράπεζας Πειραιώς.

Η ELVIAL έχει σε στάδιο ώριμου σχεδιασμού το νέο της επενδυτικό πλάνο, ύψους 38 εκατ. ευρώ με στόχους τον ψηφιακό μετασχηματισμό, την ενδυνάμωση του ανθρώπινου δυναμικού της και την πράσινη & κυκλική οικονομία.

Το μέλλον αυτό παρουσίασε η Διευθύνουσα Σύμβουλος της ELVIAL και μέλος της Ελληνικής Ένωσης Αλουμινίου κ. Ασημίνα Τζίκα, στο πλαίσιο ενημερωτικής εκδήλωσης με θέμα τον νέο Αναπτυξιακό Νόμο «Ελλάδα Ισχυρή Ανάπτυξη», που πραγματοποίησε η Τράπεζα Πειραιώς στην ενότητα με θέμα «Η ευκαιρία αναγέννησης της ελληνικής μεταποίησης και ο ρόλος της Τράπεζας Πειραιώς».

Δείτε την ενδιαφέρουσα ομιλία της κας Τζίκα παρακάτω:

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.