ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Alfa Aluminium: Νέα πρέσα 1800tn και νέα γραμμή ηλεκτροστατικής βαφής

Συνεχίζει τις επενδύσεις της σε παραγωγικό εξοπλισμό, παράλληλα με την δυναμική επαναπροώθηση στην αγορά των δημοφιλών συστημάτων Alousystem.

H Alfa Aluminium συνεχίζει τις επενδύσεις της σε παραγωγικό εξοπλισμό στις εγκαταστάσεις της στην Αυλώνα Αττικής, παράλληλα με την δυναμική επαναπροώθηση στην αγορά των δημοφιλών συστημάτων Alousystem.

Η νέα, υπερσύγχρονη πρέσα διέλασης αλουμινίου 1800tn, πέρασε με επιτυχία το τελικό στάδιο δοκιμών και ήδη έχει παραδοθεί στις εγκαταστάσεις της εταιρίας, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την παραγωγική δυναμική της, αναβαθμίζοντας τις δυνατότητες να συνεχίσει να προσφέρει ποιοτικά τελικά προϊόντα προς το δίκτυο των συνεργατών της.

«Συνεχής εκσυγχρονισμός και αύξηση της παραγωγής, αλλά παράλληλα με πολύ φιλικό προς το περιβάλλον αποτύπωμα, στα πλαίσια της προσπάθειας μας για ένα καλύτερο και βιώσιμο μέλλον για τον πλανήτη μας, είναι η πάγια τακτική της εταιρίας μας και αυτό επιδιώκουμε συνεχώς…» μας τόνισε ο πρόεδρος της Alfa Aluminium κ. Αντώνης Λίτινας.

Στο μεταξύ, ολοκληρώθηκε και η εγκατάσταση τέταρτης γραμμής ηλεκτροστατικής βαφής, μία υπερσύγχρονη μονάδα βαφής λευκού χρώματος, διευρύνοντας περαιτέρω τις παραγωγικές της δυνατότητες της εταιρίας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.