ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMINCO: Ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας!

Στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, η ALUMINCO υποστηρίζει έμπρακτα και αδιάλειπτα τον θεσμό της εθελοντικής, μη αμειβόμενης προσφοράς αίματος.

Η εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί το ύψιστο δώρο αγάπης για τον συνάνθρωπό μας. Μια πηγαία πράξη προσφοράς που χρειάζεται μόνο λίγα λεπτά από το χρόνο μας για να χαρίσει ζωή σε χιλιάδες συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Στην ALUMINCO, η εθελοντική αιμοδοσία, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των προτεραιοτήτων της, ειδικότερα την περίοδο της πανδημίας που διανύουμε όπου ο κορωνοϊός είχε ως συνέπεια τη μείωση των εθνικών αποθεμάτων αίματος.

Το Πρόγραμμα Εθελοντικής Αιμοδοσίας θα πραγματοποιείται δυο φορές το χρόνο στα κεντρικά γραφεία, σε συνεργασία με το Λαϊκό Νοσοκομείο Αθηνών. Πλήθος εργαζομένων της ALUMINCO, έκαναν το καθήκον τους προς το συνάνθρωπο στην 1η διοργάνωση αιμοδοσίας της εταιρείας για φέτος.

Για περισσότερα από 10 χρόνια, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, υποστηρίζει έμπρακτα και αδιάλειπτα τον θεσμό της εθελοντικής, μη αμειβόμενης προσφοράς αίματος, υλοποιώντας ενέργειες ακόμα και σε δύσκολες περιόδους. Χάρη στους Εθελοντές Αιμοδότες η Τράπεζα Αίματος ALUMINCO προσφέρει την αρωγή σε όποιον συνάδελφο βρεθεί (ο ίδιος ή συγγενικό του άτομο) σε έκτακτη ανάγκη.

H ALUMINCO εξέφρασε τη βαθιά της ευγνωμοσύνη σε όλους τους Εθελοντές Αιμοδότες για τη συμμετοχή τους στην Ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.