ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ELVIAL: Στήριξε το OPEN HOUSE Athens 2024 που ολοκληρώθηκε με επιτυχία!

Μεγάλος χορηγός του OPEN HOUSE Athens 2024 και παράλληλα υποστηρικτής της δράσης OPEN TRAVEL CONTEST ήταν η ELVIAL στη δεκαετή επέτειο του θεσμού.

Η δέκατη επέτειος του OPEN HOUSE Athens, αντιπροσωπεύει μια δεκαετία αφιερωμένη στην ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς της Αθήνας.  Με πάνω από 70 κτίρια που άνοιξαν τις πόρτες τους και πλήθος παράλληλων δράσεων, το φετινό OPEN HOUSE Athens απέσπασε εξαιρετική ανταπόκριση, προσελκύοντας για άλλη μια φορά χιλιάδες επισκέπτες.

H ELVIAL, ένθερμος υποστηρικτής της διοργάνωσης και της αρχιτεκτονικής, με μεγάλη χαρά και πάλι στήριξε ως μεγάλος χορηγός τον απόλυτο θεσμό της αρχιτεκτονικής και παράλληλα τον νέο διαγωνισμό που έφτασε το 2024, το OPEN TRAVEL CONTEST!

Οι επισκέπτες που ανέβασαν stories στο Instagram από την εκδήλωση, κάνοντας mention και follow τα προφίλ @openhouseathens και @elivial_sa, μπήκαν σε κλήρωση, με έναν τυχερό να κερδίζει ένα ταξίδι για 2 άτομα στη Θεσσαλονίκη για το OPEN HOUSE Thessaloniki 2024.

Νικητής του OPEN TRAVEL CONTEST αναδείχτηκε ο κ. Καλογρίδης Χρήστος.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.