ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

2ο Συνέδριο ΕΛ.Ι.ΠΥ.ΚΑ: Την Παρασκευή (20/05) ανοίγει τις πύλες του το κορυφαίο συνέδριο Πυροπροστασίας

Λίγες μέρες έμειναν για την έναρξη του 2ου Συνεδρίου του ΕΛ.Ι.ΠΥ.ΚΑ που θα πραγματοποιηθεί στις 20 & 21 Μαΐου 2022 στη Θεσσαλονίκη.

Λίγες μέρες έμειναν για την έναρξη του 2ου Συνεδρίου Πυροπροστασίας Κατασκευών, που διοργανώνει το ΕΛ.Ι.ΠΥ.ΚΑ, στις 20 & 21 Μαΐου 2022, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Το συνέδριο θα είναι μια συνάντηση κορυφής της Κοινότητας των Μηχανικών, των Επαγγελματιών, των Επιστημόνων, Παραγωγών και Στελεχών Δημόσιων Αρχών, στην οποία θα δοθούν απαντήσεις και λύσεις προβλημάτων της καθημερινότητας των ενδιαφερομένων μερών.

Μετά το τέλος του Συνεδρίου θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής!

Θεματολογία του Συνεδρίου

Το διήμερο Συνέδριο θα αναπτυχθεί σε 8 ενότητες. Αναλυτικά:

  • Ενότητα Α – Building Fire Protection: An International Overview
  • Ενότητα Β – Building Fire Protection in Greece: Present and Future
  • Ενότητα C – Fire Behaviour of Construction Materials
  • Ενότητα D – Passive and Active Fire Protection Systems
  • Ενότητα E – Façade Fires
  • Ενότητα F – Wildland Fires
  • Ενότητα G – Building Fire Protection: Future Challenges
  • Ενότητα H – Στρογγυλή Τράπεζα

Κορυφαία συνάντηση επιστημόνων της εγχώριας και διεθνούς κοινότητας

Με συμμετοχή διακεκριμένων ομιλητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, θα συζητηθούν μεταξύ άλλων το Κανονιστικό πλαίσιο πυροπροστασίας κτιρίων, οι εμπειρίες από την εφαρμογή του Κανονισμού Πυροπροστασίας και η επικαιροποίησή του, η διεύρυνση του πεδίου εφαρμογής για τα ξενοδοχεία και τους χώρους διαμονής βραχείας διαρκείας, η δημιουργία Εθνικού Δικτύου Εργαστηρίων Δοκιμών, οι απαιτήσεις σε άρτια εκπαιδευμένο, εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό, σε επίπεδο μηχανικών και τεχνιτών, η ηλεκτρονική ταυτότητα κτιρίου, οι νέες προκλήσεις, η κατηγοριοποίηση των κτιρίων ως προς την Πυροπροστασία, νέες τεχνολογίες και προηγμένα συστήματα αντιμετώπισης της φωτιάς, εμπειρίες, εξελίξεις, σχεδιασμός για την πυροπροστασία από φωτιές σε περιοχές μείξης δασών – οικισμών και οι διεθνείς προσεγγίσεις.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.