ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

EUROPA: Υψηλής ποιότητας συστήματα βάσεων στήριξης Φ/Β EUROPA Sun

Η Europa συνεχίζει να πρωτοπορεί και στον χώρο των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ), έχοντας σχεδιάσει και αναπτύξει τα καινοτόμα συστήματα βάσεων στήριξης Φ/Β EUROPA Sun.

Βασική προτεραιότητα στην κατασκευή είναι η βιωσιμότητα αλλά και η εξοικονόμηση ενέργειας. Η Europa, με πετυχημένη παρουσία πάνω από 45 χρόνια στον χώρο του αλουμινίου, παρέχοντας πρωτοποριακά συστήματα για οικιακές και βιομηχανικές εφαρμογές, συνεχίζει να πρωτοπορεί και στον χώρο των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, συμμετέχοντας ενεργά στη «Βιώσιμη Ανάπτυξη» – σημαντικός στόχος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που διαμορφώνει το Εθνικό Σχέδιο για την Ενέργεια και το Κλίμα (ΕΣΕΚ).

Εκμεταλλευόμενη την πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία της, σχεδιάζει και παράγει Συστήματα Στήριξης Φωτοβολταϊκών Πλαισίων για εγκατάσταση επί εδάφους (Φωτοβολταϊκό Πάρκο) και επί βιομηχανικής στέγης. Τα Συστήματα Στήριξης EUROPA Sun σχεδιάζονται και παράγονται στις εγκαταστάσεις της Europa, στα Οινόφυτα Βοιωτίας και είναι πιστοποιημένα από αναγνωρισμένους φορείς πιστοποίησης.

Η εξειδικευμένη ομάδα σχεδιαστών και μηχανικών της Europa προσφέρει ολοκληρωμένη τεχνική μελέτη σε κάθε έργο, διασφαλίζοντας τη σωστή εφαρμογή των συστημάτων στήριξης για κάθε Φωτοβολταϊκό Πάρκο και λαμβάνοντας υπόψη τις τοπικές κλιματολογικές συνθήκες.

Ο σχεδιασμός γίνεται με γνώμονα την οικονομία πόρων, την εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση, την αξιοπιστία και την ποιότητα Europa. Επιπλέον παρέχει ποικιλία εφαρμογών και συμμορφώνεται πλήρως στους Ευρω-κώδικες και στον ΕΑΚ.

Τα υλικά κατασκευής είναι υψηλής ποιότητας με κράματα ανθεκτικά στον χρόνο και στη διάβρωση, προσδίδοντας υπεραξία στην κατασκευή, παρέχοντας ταυτόχρονα 25 έτη εγγύηση.

EUROPA Sun 2200

Το EUROPA Sun 2200 είναι ένα διπάσσαλο σύμμικτο σύστημα στήριξης φωτοβολταϊκών πλαισίων που αποτελείται από τεγίδες αλουμινίου και υποδομή από γαλβανισμένο χάλυβα.

Ο σύγχρονος σχεδιασμός του προσφέρει ευελιξία και βελτιστοποίηση στον χρόνο εγκατάστασης / συναρμολόγησης και αποτελεί την ιδανική λύση για Φωτοβολταϊκά Πάρκα με ιδιαίτερες απαιτήσεις.

Το δικτύωμα αποτελείται από προγαλβανισμένο χάλυβα, ενώ οι πάσσαλοι και οι γωνιές είναι από χάλυβα γαλβανισμένο εν θερμώ για ανθεκτικότητα στη διάβρωση του περιβάλλοντος. Οι τεγίδες και τα εξαρτήματα συγκράτησης είναι από προφίλ αλουμινίου κράματος 6060 Τ66 και 6063 Τ66 αντίστοιχα για υψηλή αντοχή.

EUROPA Sun 1100SP

Το EUROPA Sun 1100SP είναι ένα νέο σύστημα στήριξης φωτοβολταϊκών πλαισίων μονού πασσάλου, σύμμικτης κατασκευής, κατάλληλο για τοποθέτηση σε ομαλά και μη εδάφη.

Ο μοναδικός σχεδιασμός του δίνει ευελιξία και ταχύτητα στην τοποθέτηση / εγκατάσταση και προσφέρει τη βέλτιστη τεχνικοοικονομική λύση για φωτοβολταϊκά πάρκα με ιδιαίτερες γεωγραφικές συνθήκες.

Οι τεγίδες είναι κατασκευασμένες από κράμα αλουμινίου 6060 Τ66 για αντοχή. Ο πάσσαλος και οι γωνιές είναι κατασκευασμένες από χάλυβα γαλβανισμένο εν θερμώ, ενώ η δοκός από προγαλβανισμένο χάλυβα υψηλής αντοχής.

Η διάταξη που μπορεί να υποστηρίξει είναι 1P σε κλίση 20ο & 25ο, καλύπτοντας τις ιδιαίτερες απαιτήσεις για χαμηλό ύψος κατασκευής.

EUROPA Sun 4400

Το EUROPA Sun 4400 είναι ένα σταθερό σύστημα στήριξης φωτοβολταϊκών πλαισίων, κατάλληλο για γρήγορη και εύκολη τοποθέτηση σε κεκλιμένες βιομηχανικές στέγες.

Κατασκευάζεται εξολοκλήρου από υψηλής ανθεκτικότητας κράμα αλουμινίου 6060 Τ66, προσφέροντας στιβαρότητα και αντοχή στον χρόνο.

Υποστηρίζει τοποθέτηση σε διάταξη portrait ή landscape, ανάλογα με τις απαιτήσεις της εγκατάστασης.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.