ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Επίσκεψη του Υπουργού Επικρατείας & Ψηφιακής Διακυβέρνησης στις εγκαταστάσεις της

O κ. Πιερρακάκης επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις της Europa και έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις επενδύσεις στο τεχνολογικό επίπεδο.

Η Europa δέχθηκε την επίσκεψη του Υπουργού Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκου Πιερρακάκη στις εγκαταστάσεις της στα Οινόφυτα Βοιωτίας.

Ο Υπουργός συνοδευόμενος από τον βουλευτή Βοιωτίας, Ανδρέα Κουτσούμπα και τον Δήμαρχο Τανάγρας, Βασίλη Περγάλια ξεναγήθηκε στα γραφεία και στις μονάδες παραγωγής της Europa από την Δ/νουσα Σύμβουλο της εταιρείας, Ανούς Τζιρακιάν.

Παράλληλα είδε από κοντά τις μεγάλες επενδύσεις που πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις της Europa, ύψους άνω των 15 εκατ. ευρώ και αφορούν σε νέες εγκαταστάσεις και υπερσύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό.

Οι νέες επενδύσεις αναμένεται να αυξήσουν κατακόρυφα τις παραγωγικές δυνατότητες της Europa και να ανοίξουν νέες αγορές, ενώ παράλληλα θα μειώσουν περαιτέρω το περιβαλλοντικό αποτύπωμα της δραστηριότητάς της.

Ο Υπουργός έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις επενδύσεις στο τεχνολογικό επίπεδο που πραγματοποιεί η εταιρεία και σχετίζονται τόσο με πληροφοριακά συστήματα όσο και με τον νέο παραγωγικό εξοπλισμό και αναμένονται να ολοκληρωθούν στο προσεχές διάστημα.

Επιπρόσθετα ενημερώθηκε λεπτομερώς από τα στελέχη της Europa για τα προβλήματα που έχει η περιοχή σε ψηφιακές υποδομές.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.