ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

BLACK Line & TUBE Doors: Δύο νέες εντυπωσιακές σειρές πορτών από την εταιρεία ΤΕΧΝΗ  

Η καταξιωμένη και δυναμική εταιρεία στον χώρο της ΤΕΧΝΗ ΠΑΝΤΕΛΟΣ παρουσιάζει δύο νέες σειρές πορτών που εντυπωσιάζουν, καλύπτοντας μοντέρνες αλλά και κλασικές ανάγκες.

Στην ΤΕΧΝΗ Παντέλος, η πρωτοπορία έχει ταυτιστεί με τη φιλοσοφία της εταιρείας. Εδώ και τρεις δεκαετίες παρουσιάζει νέες, πρωτότυπες προτάσεις που καθιερώνουν νέα πρότυπα στην αγορά.

Αυτή τη φορά παρουσίασε δύο νέες σχεδιαστικά τεχνοτροπίες, συνδυάζοντας  αρμονικά κλασσικά και μοντέρνα στοιχεία.

Η σειρά BLACK Line αποτελείται από πόρτες με διακοσμητικά στοιχεία μαύρου χρώματος, τα οποία συνδυάζονται με τις νέες εντυπωτικές μαύρες χειρολαβές που δημιουργούν ένα αισθητικά αρμονικό και ταυτόχρονα μοντέρνο σύνολο.

Αντίθετα η σειρά TUBE Doors κινείται σε πιο κλασσικό στυλ, με επιφάνεια που καλύπτεται από διακοσμητικές μπάρες, διαφόρων διαστάσεων.

Οι νέες πόρτες είναι διαθέσιμες στην αγορά και φυσικά όπως όλες οι πόρτες της ΤΕΧΝΗ συνοδεύονται από σήμανση CE, καθώς και από τον Οδηγό Φροντίδας και το ΚΙΤ Καθαρισμού και Συντήρησης.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.