ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΣΕΚΑ: Στη Μυτιλήνη για καλό σκοπό!

Για μία ακόμη φορά ο ΣΕΚΑ και τα μέλη του δείχνουν την κοινωνική τους ευαισθησία και το ανθρώπινό τους πρόσωπο, στηρίζοντας με ενσυναίσθηση όσους έχουν ανάγκη.

Ο ΣΕΚΑ στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του που αφορούν στις κοινωνικές δράσεις, θα βρεθεί στις 9 & 10 Ιουνίου στη Μυτιλήνη για να τοποθετήσει πόρτες και παράθυρα στις δομές του «Χαμόγελου του Παιδιού».

Στο παρελθόν μέλη του ΣΕΚΑ βρέθηκαν στην Κόρινθο για να τοποθετήσουν περίφραξη με κάγκελα αλουμινίου που κατασκεύασε η εταιρεία ΠΙΚΡΑΚΗΣ, τώρα θα βρεθούν στη Μυτιλήνη για να τοποθετήσουν πόρτες και παράθυρα στην δομή του Εθελοντικού Οργανισμού Παίδων Μυτιλήνης.

Η εθελοντική ομάδα του ΣΕΚΑ που βρέθηκε στην Κόρινθο για να τοποθετήσει περίφραξη με κάγκελα αλουμινίου σε δομή του «Χαμόγελου του Παιδιού».

Οι πόρτες και τα παράθυρα κατασκευάστηκαν από τον Αντιπρόεδρο του Συνδέσμου, Μιχάλη Σαγιάννη, με προφίλ και εξαρτήματα που έκανε χορηγία η εταιρεία Europa.

Για μία ακόμη φορά ο ΣΕΚΑ και τα μέλη του δείχνουν την κοινωνική τους ευαισθησία και το ανθρώπινό τους πρόσωπο, στηρίζοντας με ενσυναίσθηση όσους έχουν ανάγκη.

Στιγμιότυπο από τις εργασίες κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης της περίφραξης στη δομή Κορίνθου από τα μέλη του ΣΕΚΑ
Κάλεσμα σε βοήθεια!

Όποιο μέλος ή φίλος του Συνδέσμου θέλει να συμμετέχει στη παραπάνω δράση του ΣΕΚΑ μπορεί να δηλώσει τη συμμετοχή του, στέλνοντας σχετικό με e-mail στον Σύνδεσμο ή επικοινωνώντας με τους ανθρώπους του ΣΕΚΑ στα παρακάτω τηλέφωνα.

Κοντελέ Δήμητρα, τηλ. 6972006148
Πρεβελιανάκης Νίκος, τηλ. 6972209029
Διαμαντής Κώστας, τηλ. 6932754321

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.