ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΕΤΕΜ: Δυναμική παρουσία στο 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κατασκευαστών της ΠΟΒΑΣ

Πολλές νέες λύσεις και υπηρεσίες παρουσίασε η ETEM στο πλαίσιο του 8ου Πανελληνίου Συνεδρίου Κατασκευαστών που ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 8ο  Πανελλήνιο της ΠΟΒΑΣ από το οποίο φυσικά δεν μπορούσε να λείπει η ETEM, η οποία είχε μία δυναμική παρουσία, κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

Το συνέδριο προσέλκυσε πάνω από 2.000 επισκέπτες, Κατασκευαστές και Επαγγελματίες του Κλάδου, Αρχιτέκτονες, Μηχανικούς, Φορείς, Σωματεία – Μέλη της ΠΟΒΑΣ από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι δήλωσαν τον ενθουσιασμό τους για την εξέλιξη του κλάδου.

Στο πλαίσιο του 8ου Συνεδρίου της ΠΟΒΑΣ παρουσιάστηκαν από τους εκπροσώπους της ΕΤΕΜ πολλές νέες λύσεις και υπηρεσίες, με το κοινό του συνεδρίου να ανταποκρίνεται θετικά στις προτάσεις της εταιρείας.

Για μία ακόμη φορά η ETEM φρόντισε με την παρουσία της να δείξει ότι είναι σταθερά δίπλα σε κάθε δράση που προωθεί τη συνεργασία και τον εποικοδομητικό διάλογο μεταξύ των ανθρώπων του εγχώριου κλάδου αλουμινίου.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.