ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΝΕΟΚΕΜ: Μεγάλος χορηγός στο 8ο Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας

Στο πλαίσιο του 8ου Συνεδρίου, ο Δ/νων Σύμβουλος της ΝΕΟΚΕΜ, Νίκος Βλαχάκης, είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει τις τελευταίες τάσεις και εξελίξεις στον τομέα των χρωμάτων πούδρας.

Η ΝΕΟΚΕΜ στηρίζει τα σημαντικά γεγονότα του κλάδου του αλουμινίου και συμμετείχε ως Μεγάλος Χορηγός στο 8ο Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Αλουμινίου-Σιδήρου (ΠΟΒΑΣ) που πραγματοποιήθηκε στα τέλη Μαΐου στο Παπαστράτειο Μέγαρο στο Αγρίνιο.

Στο πλαίσιο του 8ου Συνεδρίου, ο Δ/νων Σύμβουλος της ΝΕΟΚΕΜ, Νίκος Βλαχάκης, είχε την ευκαιρία να ενημερώσει και να παρουσιάσει τα σύγχρονα δεδομένα της αγοράς, τις τάσεις και τις εξελίξεις στον τομέα των χρωμάτων πούδρας.

Η παρουσίαση ξεκίνησε με το βίντεο της Κλιματικής Σπείρας -Μοντέλο εκτίμησης της παγκόσμιας μεταβολής της θερμοκρασίας της επιφάνειας της γης- δίνοντας το έναυσμα στον κ. Βλαχάκη να θέσει έναν από τους πιο επίκαιρους προβληματισμούς, την υπερθέρμανση του πλανήτη και την κλιματική αλλαγή.

Παράλληλα, ανέφερε την αισιόδοξη πλευρά, «τα καλά νέα», όπως είπε χαρακτηριστικά, υπογραμμίζοντας ότι όλοι, από τη δική μας θέση ευθύνης μπορούμε να συμβάλλουμε στα ζητήματα προστασίας του περιβάλλοντος και βιωσιμότητας.

Μίλησε τόσο για τη μετατόπιση της συμπεριφοράς του καταναλωτή προς μια πιο ευαισθητοποιημένη κατεύθυνση για το περιβάλλον και τον άνθρωπο, όσο και για τον σημαντικό ρόλο του σύγχρονου αρχιτέκτονα, ο οποίος πέρα από υψηλές απαιτήσεις για αναβαθμισμένης αισθητικής κατασκευές, αναζητά λύσεις για ενεργειακά πιο αποδοτικά κτίρια.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στην υπευθυνότητα των επιχειρήσεων για το οικολογικό τους αποτύπωμα και ειδικότερα στον τομέα των χρωμάτων πούδρας, όπου η καινοτομία είναι πλέον στην υπηρεσία της αειφορίας!

Στη συνέχεια, μέσα από μια εμπεριστατωμένη παρουσίαση και ολοκληρωμένη προσέγγιση για τα χρώματα πούδρας, ανέλυσε την αξία που προσδίδει το χρώμα στις αρχιτεκτονικές κατασκευές αλουμινίου. Επίσης, ανέπτυξε τους κύριους λόγους που μας οδηγούν στην επιλογή των υπερανθεκτικών χρωμάτων, καθώς και το πώς η σωστή και προσεχτική επιλογή προϊόντων τεχνολογίας υψηλών προδιαγραφών συνεισφέρει ώστε να ανταποκριθούμε στις σύγχρονες ποιοτικές απαιτήσεις της αγοράς.

Παράλληλα, στο stand της ΝΕΟΚΕΜ στον εκθεσιακό χώρο, τα στελέχη της εταιρείας, οι κ.κ. Γιώργος Μπολιάς και Χρήστος Πρόκας, καθώς και η κα Κατερίνα Μιχαλακοπούλου είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν την πλούσια χρωματική παλέτα της νέας Prisma Collection, η οποία περιλαμβάνει 50 υπερανθεκτικά ειδικά χρώματα πούδρας.

Η ανανεωμένη συλλογή, συνεχίζοντας την πολυετή και επιτυχημένη παρουσία της, δίνει μια ολοκληρωμένη απάντηση στις σύγχρονες τάσεις του design, καλύπτοντας κάθε χρωματική απαίτηση της κατασκευής.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.