ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

ALUMIL: Τα συστήματά της «λάμπουν» σε πολυτελές κατάστημα στο Λας Βέγκας

Στο νέο κατάστημα της γνωστής φίρμας AMIRI στο Λας Βέγκας, οι κορυφαίες αρχιτεκτονικές και εξατομικευμένες λύσεις της ALUMIL κάνουν τη διαφορά.

Η γνωστή αλυσίδα καταστημάτων με premium είδη ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ εγκαινίασε πρόσφατα το νέο της πολυτελές κατάστημα εντός του Wynn Resort και επέλεξε τα προηγμένα συστήματα της ALUMIL.

Μπορεί το δημοφιλές ρητό “what happens in Vegas stays in Vegas” να υποδηλώνει μια ατμόσφαιρα ιδιωτικότητας και μυστηρίου, που περιβάλλει αυτή τη διάσημη πόλη των ΗΠΑ, αλλά στην περίπτωση του νέου καταστήματος AMIRI, όλα έρχονται στο φως, προσκαλώντας τον επισκέπτη να το ανακαλύψει.

Κοιτώντας το κατάστημα από έξω προς τα μέσα, την προσοχή τραβούν τα εκτεταμένα μαρμάρινα πάνελ, που ντύνουν τόσο την πρόσοψη όσο και το εσωτερικό. Παράλληλα, οι ιδιαίτερα μεγάλες τζαμαρίες (4.5 μ.) στις βιτρίνες του καταστήματος –ειδική λύση για την πρόσοψη του καταστήματος από την ALUMIL– αναδεικνύουν τα προϊόντα και δημιουργούν μια αίσθηση ελευθερίας.

Στο εσωτερικό του καταστήματος, που σχεδίασε το παρισινό interior design studio NOCOD, συνεργαζόμενο με τους αρχιτέκτονες του Two One Two Design, ακολουθείται μια ξεκάθαρα minimal λογική. Οι μεγάλοι καθρέφτες, οι μεταλλικές μπάρες για έκθεση ενδυμάτων και το δάπεδο από τσιμέντο, συνθέτουν ένα ομοιόμορφο αισθητικά σύνολο.

Αυτή η minimal σχεδιαστική προσέγγιση ολοκληρώνεται με ένα κορυφαίο προϊόν της ALUMIL, το SUPREME S650 PHOS. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό minimal συρόμενο σύστημα, ιδανικό για την κάλυψη μεγάλων ανοιγμάτων, με ελάχιστο εμφανές αλουμίνιο, που υπογραμμίζει την υψηλή καινοτομία που ενσωματώνουν τα προϊόντα της εταιρείας σε έργα υψηλών απαιτήσεων στις διεθνείς αγορές.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.