ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA THE LAB: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο Δ’ Κύκλος και έρχεται ο Ε’ Κύκλος

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Europa συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του, κλείνοντας τον Δ’ Κύκλο του με κατασκευαστές από την Πελοπόννησο. Μέσα στον Ιούνιο ξεκινά ο Ε’ κύκλος με κατασκευαστές της Κρήτης.

Το επιτυχές εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Europa, EUROPA THE LAB, συνεχίζεται. Πρόσφατα, ο Δ’ Κύκλος του προγράμματος έφτασε στο κλείσιμό του. Στον κύκλο συμμετείχαν 25 κατασκευαστές από την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Στις εξετάσεις που δόθηκαν για την Πιστοποίηση επιτυχία σημείωσε το σύνολο των κατασκευαστών που συμμετείχαν, επιτυγχάνοντας μάλιστα και εξαιρετικές επιδόσεις.

Οι συμμετέχοντες κατασκευαστές δήλωσαν εξαιρετικά ικανοποιημένοι από την ποιότητα και το περιεχόμενο του προγράμματος, παρότι το επίπεδο των επαγγελματιών που συμμετείχαν ήταν ιδιαίτερα υψηλό. Παράλληλα επισήμαναν τη σημασία του ανοίγματος του προγράμματος και στους κατασκευαστές της Επαρχίας, κάτι που η Europa έχει δεσμευτεί να κάνει πράξη, αναλαμβάνοντας ένα ιδιαίτερα σημαντικό πρόσθετο κόστος.

Οι εγκρίσεις των συμμετεχόντων κατασκευαστών για τον Ε’ Κύκλο έχουν ήδη ολοκληρωθεί και τα μαθήματα αναμένεται να ξεκινήσουν την Πέμπτη 23 Ιουνίου. Οι συμμετέχοντες προέρχονται από την περιοχή της Κρήτης.

Ο στόχος της Europa παραμένει η ποιοτική ανάπτυξη των κατασκευαστών αλουμινίου. Η ενίσχυση δηλαδή του ακρογωνιαίου κρίκου της αλυσίδας αξίας του προϊόντος, με τελικό στόχο την παροχή προϊόντων και υπηρεσιών ανώτερης ποιότητας, σε όλα τα επίπεδα. Περισσότερα για τη συνέχεια του προγράμματος και για επόμενους κύκλους θα ανακοινωθούν από την εταιρεία στο επόμενο διάστημα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.