ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Δυναμικό «παρών» με Bronze Χορηγία στην αρχιτεκτονική ημερίδα ΕΣΩ 2022

Στο πλαίσιο της ΕΣΩ η Europa παρουσίασε με δημιουργικό τρόπο στον κοινό της ημερίδας το νέο της σύστημα Minimal Frame.

Με την άρση των περιοριστικών μέτρων της πανδημίας του COVID-19, η Europa συνεχίζει ενεργά, συμμετέχοντας στην αρχιτεκτονική ημερίδα ΕΣΩ, η οποία κλείνει φέτος 10 χρόνια. Αναλαμβάνοντας την Bronze Χορηγία, η Europa βρέθηκε ανάμεσα στις μεγαλύτερες εταιρείες του design και της αρχιτεκτονικής. Η ημερίδα έλαβε χώρα στην Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση, στα μέσα Ιουνίου, αυτή τη φορά με πιο διεθνή αέρα, χάρη στη συνεργασία και επιμέλεια του ιδρύματος Mies Van Der.

Το περίπτερο της Europa πρόβαλε με δημιουργικό τρόπο το νέο Minimal Frame, με slogan “Frame the view”. Το αρχιτεκτονικό συρόμενο σύστημα έχει κερδίσει το Βραβείο RED Dot για το έτος 2022, και βρίσκεται ανάμεσα στα προϊόντα με το καλύτερο design διεθνώς.

Στον χώρο της αίθουσας της εκδήλωσης προβλήθηκε ειδικά σχεδιασμένο video, που εμφανίστηκε για πρώτη φορά, για το σύστημα Minimal Frame, με έμφαση στο τρίπτυχο “Elegance, Functionality, Excellence”. Το νέο video βρίσκεται αναρτημένο στο κανάλι της Europa στο YouTube.

Η αρχιτεκτονική ημερίδα ΕΣΩ αποτελεί μια από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις του κλάδου, ενώ προσελκύει αρχιτέκτονες, designers, Έλληνες και ξένους και όπως κάθε φορά είναι μια συμπαραγωγή της Design Ambassador / ARCHISEARCH.gr και του +Design Magazine με το Ίδρυμα Ωνάση.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button