ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Στηρίζει τον γυναικείο αθλητισμό!

Η Europa μέσω του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης “EUROPA CARES” στηρίζει έμπρακτα τον γυναικείο αθλητισμό, με χορηγία στην ομάδα των κοριτσιών του Αθλητικού Ομίλου Δεξαμενής Μεταμόρφωσης (ΑΟΔΜ).

Στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (EKE) “EUROPA CARES”, η Europa έχει επιλέξει να στηρίζει χορηγικά γυναικείες ομάδες ερασιτεχνικού αθλητισμού, που δεν παύουν να επιτυγχάνουν εξαιρετικά αγωνιστικά αποτελέσματα.

Ήδη με το κλείσιμο της αγωνιστικής περιόδου, η ομάδα των κοριτσιών του Αθλητικού Ομίλου Δεξαμενής Μεταμόρφωσης (ΑΟΔΜ), κατέκτησε το 2ο στη σειρά μετάλλιο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κοριτσιών Κ18, επικρατώντας του ΠΑΟΚ με 3-0 σετ στον 3ο και τελευταίο αγώνα του Final 4 που διεξήχθη στο ΝΕΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ.

Δύο αθλήτριες αναδείχθηκαν από την ομάδα του ΑΟΔΜ στο πλαίσιο της διοργάνωσης.  «Καλύτερη επιθετικός» αναδείχθηκε η ακραία του ΑΟ Δεξαμενής Μεταμόρφωσης, Σίσυ Κατσιμάνη, ενώ η συμπαίκτρια της Ελευθερία Σπαντιδάκη κατέκτησε το βραβείο της «Κορυφαίας μπλοκέρ». Η Europa συνεχάρη τις αθλήτριες και όλους τους συντελεστές της ομάδας του ΑΟΔΜ για τα εξαιρετικά τους αποτελέσματα.

Η ομάδα του ΑΟΔΜ δεν είναι η μόνη ομάδα που στηρίζει η Europa, καθώς μέσω του προγράμματος “EUROPA CARES” στηρίζει επί σειρά ετών και τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου «ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ». H Europa εύχεται και οι δύο σύλλογοι να συνεχίσουν να προσφέρουν στα νέα κορίτσια τη χαρά του «ευ αγωνίζεσθαι», συμβάλλοντας στη διαμόρφωση του ήθους της νέας γενιάς.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button