ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ALUMIL: Η πρώτη ελληνική εταιρεία με πιστοποίηση Passive House για υαλοπέτασμα

Μετά την πιστοποίηση από το PHI, το σύστημα της ALUMIL μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε έργα με μηδενικό ή σχεδόν μηδενικό ενεργειακό αποτύπωμα.

Το σύστημα υαλοπετασμάτων υψηλής ενεργειακής απόδοσης SMARTIA M7 της ALUMIL διαθέτει πλέον πιστοποίηση από το Passive House Institute (PHI) για την κρύα-εύκρατη κλιματική ζώνη.

Το SMARTIA M7 είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα υαλοπετασμάτων που προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις σε επίπεδο θερμομόνωσης και παρέχει υψηλό επίπεδο λειτουργικότητας, στατικότητας, ασφάλειας και ηχομόνωσης.

Η πρόσβατη πιστοποίηση από το PHI καθιστά την ALUMIL τη μόνη εταιρεία στην Ελλάδα -και ανάμεσα σε λίγες παγκοσμίως- με μια τέτοια διάκριση για σύστημα υαλοπετασμάτων. Πλέον, το σύστημα της ALUMIL μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε έργα με μηδενικό ή σχεδόν μηδενικό ενεργειακό αποτύπωμα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.