ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Άκρως επιτυχημένο το “Road-Show” στην πόλη των Ιωαννίνων

Σταθερά δίπλα στους κατασκευαστές που συνεργάζονται μαζί της, η Europa προέβη στη διοργάνωση “Road-Show” στην πόλη των Ιωαννίνων, με στόχο τη σύσφιξη σχέσεων και την παρουσίαση των νέων προϊόντων της.

Η Europa επισκέφθηκε τα Ιωάννινα, στο πλαίσια της συνεχούς στήριξης του δικτύου κατασκευαστών της, της ενίσχυσης της επαφής τους με την εταιρεία και με την ευκαιρία των νέων προϊόντων που έχει λανσάρει στην αγορά. Το “Road-Show” πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο “Epirus Palace”, στο οποίο και παρευρέθηκαν δεκάδες κατασκευαστών.

Στην ημερίδα που πραγματοποιήθηκε σε κλειστή αίθουσα εκδηλώσεων, οι κατασκευαστές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν παρουσιάσεις που αφορούσαν στα νέα προϊόντα της Europa, όπως το EOS 60 ID, EFD-77 Hybrid, Europa Pergola (EPS-80), EWS40, Europa Element, Europa Glass Railings, καθώς και να αναφερθούν στις τεχνικές βελτιώσεις των υπαρχόντων συστημάτων ESS & EOS. Οι κατασκευαστές είδαν από κοντά τα νέα συστήματα σε τομές και δείγματα, και ενημερώθηκαν από τους τεχνικούς πωλήσεων για τις τεχνικές λεπτομέρειές.

Την ημερίδα ξεκίνησε με ομιλία της η κα Ανούς Κ. Τζιρακιάν, Αντιπρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της Europa, η οποία αναφέρθηκε στη σημασία που έχει για την Europa η περιοχή, στην αγαστή συνεργασία με τον τοπικό εμπορικό συνεργάτη και κατασκευαστές, καθώς επίσης και για την ευρύτερη συμβολή του τόπου στην εθνική προσφορά διαχρονικά. Η κα Τζιρακιάν αναφέρθηκε στις μεγάλες επενδύσεις, ύψους άνω των 15 εκατ. ευρώ που πραγματοποιεί η εταιρεία, καθώς επίσης και στο πρόγραμμα “EUROPA CARES” και EUROPA THE LAB.

Ο κ. Ανέστης Τάρλας, Διευθυντής Πωλήσεων Ελλάδος μίλησε για θέματα εμπορικής πολιτικής και έθιξε όλα τα φλέγοντα ζητήματα του κλάδου που αφορούν τόσο στις διελάσεις όσο και τους κατασκευαστές. Επίσης, εμφάνισε στοιχεία με τη σημαντική άνοδο της Europa στην περιοχή, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε τόσο σε κινήσεις που έκανε η εταιρεία, όσο και σε ενέργειες που θα γίνουν μελλοντικά.

Η κα Σοφία Τρούπη ως εκπρόσωπος του Τμήματος Έργων της Europa, παρουσίασε το έργο του τμήματος μέχρι σήμερα αλλά και τις δυνατότητες  υποστήριξης των κατασκευαστών σε πολλαπλά επίπεδα. Η κα Τρούπη τόνισε ότι το Τμήμα Έργων έχει δομηθεί με τρόπο που να στηρίζει πρωτίστως τον κατασκευαστή, επισημαίνοντας τη μεγάλη διαφορά αντίληψης που έχει η Europa σε αυτό το επίπεδο σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Ο κ. Παντελής Σφήκας, R&D Manager της Europa, ανέλαβε να παρουσιάσει στους παρευρισκόμενους κατασκευαστές, τα νέα προϊόντα της Europa με το σύνολο των δυνατοτήτων που δίνουν στον κατασκευαστή για μια πλήρη γκάμα λύσεων, ενώ τόσο κατά τη διάρκεια της παρουσίασης όσο και μετά το πέρας της, συζήτησε με τους κατασκευαστές, απαντώντας στις ερωτήσεις τους.

Η προϊοντική παρουσίαση συμπληρώθηκε από τον κ. Χαράλαμπο Γαλανακόπουλο, Διευθυντή της Profil Accessories, ο οποίος παρουσίασε τα προϊόντα της Europa στις κατηγορίες της Σήτας και του Ρολού, αλλά και των εξαρτημάτων, τονίζοντας ιδιαίτερα την μεγάλη γκάμα λαβών και τηλεχειρισμών που διαθέτει η Europa και καλύπτουν κάθε λειτουργική και αισθητική απαίτηση.

Το Τμήμα Marketing εκπροσώπησε ο κ. Μιχάλης Σινίκογλου, Brand Manager της Europa, με μια παρουσίαση όλων των διαφημιστικών ενεργειών της εταιρείας, τις σημαντικές εκθέσεις και event στα οποία φέτος συμμετέχει, καθώς και τα πλάνα επικοινωνίας για το άμεσο μέλλον.

Η ημερίδα έκλεισε με δείπνο στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, όπου οι παρευρισκόμενοι κατασκευαστές είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν από κοντά με όλα τα στελέχη της εταιρείας και να τους αναπτύξουν τους προβληματισμούς τους.

Η Europa, αναγνωρίζοντας την μακρόχρονη υποστήριξη των κατασκευαστών προς την εταιρεία και την ανάγκη τους για περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεών τους με αυτήν, δεσμεύεται να στέκεται στο πλάι τους, τόσο με τη φυσική παρουσία των στελεχών πωλήσεων στην περιοχή, όσο και με την παρουσία των ανώτερων στελεχών της Europa σε ευρύτερο επίπεδο.

Το “Road-Show” στην όμορφη πόλη των Ιωαννίνων αποτελεί την αρχή και η Europa δεσμεύεται για επόμενα σε άλλα μέρη της Ελλάδος.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.