ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΕΝΚΑΣ Πειραιά: Σεμινάριο σφράγισης και στεγανοποίησης κουφωμάτων αλουμινίου

Στις εγκαταστάσεις της εταιρείας BOSTIK HELLAS βρέθηκαν κατασκευαστές, μέλη της ΕΝΚΑΣ Πειραιά για να παρακολουθήσουν ειδικό σεμινάριο όσον αφορά στη σφράγιση και στεγανοποίηση κουφωμάτων.

Η ΕΝΚΑΣ Πειραιά πραγματοποίησε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας BOSTIK HELLAS, το δεύτερο τεχνικό σεμινάριο σφράγισης και στεγανοποίησης κουφωμάτων αλουμινίου. Συμμετείχαν κατασκευαστές, μέλη της ΕΝΚΑΣ Πειραιά , από Αττική και επαρχία.

Οι κατασκευαστές, παρακολούθησαν ομιλίες και ενημερώθηκαν για την ορθή στεγανοποίηση των κουφωμάτων αλουμινίου κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης, χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα υλικά ανά περίπτωση.

Το Δ.Σ. της ΕΝΚΑΣ Πειραιά ευχαρίστησε θερμά τα στελέχη της εταιρείας για τη φιλοξενία, τον χρόνο που αφιέρωσαν και την αστείρευτη επιθυμία να μεταδώσουν γνώση και εμπειρία. Η ΕΝΚΑΣ Πειραιά θα συνεχίσει να είναι κοντά στα μέλη της και ιδιαίτερα σε αυτούς που ενδιαφέρονται να γίνουν καλύτεροι.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.