ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Όταν ο “Iron” Mike Zambidis συνάντησε την TEXNH “Aluminum” Pivot Door

Η ΤΕΧΝΗ σχεδίασε και υλοποίησε μια 100% custom κατασκευή σύμφωνα με τις επιθυμίες του παγκόσμιου πρωταθλητή Μιχάλη Ζαμπίδη!

Ένα πολύ ιδιαίτερο και απαιτητικό project ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Όταν ο παγκόσμιος πρωταθλητής Mike Zambidis σου ζητά μια πόρτα εισόδου για το νέο του Fitness Center, «το όνειρό του», όπως το χαρακτηρίζει, ξέρεις ότι πρέπει να δημιουργήσεις κάτι μοναδικό.

Η ΤΕΧΝΗ σχεδίασε και υλοποίησε μια 100% custom κατασκευή σύμφωνα με τις επιθυμίες του πελάτη. Στην επιφάνεια της πόρτας κυριαρχεί ο θυρεός με τη μορφή του Mike, ενώ η «χωνευτή» λαβή έρχεται να συνδυαστεί αρμονικά με τα υπόλοιπα στοιχεία της πόρτας.

Η πόρτα είναι από τη σειρά ΤΕΗΝΙ Superior Pivot, είναι διαστάσεων 300 Χ 300 εκ., με πλάτος ανοίγματος 160 εκ.,  κατασκευασμένη εξ ολοκλήρου από αλουμίνιο. Είναι βαμμένη ηλεκτροστατικά σε συνδυασμό μαύρου – χρυσού χρώματος με επίπεδο ασφαλείας RC3 και συντελεστή θερμικής μετάδοσης Ud=0,76.

Το project υλοποιήθηκε από κοινού με την εταιρεία Europa Profil Aluminium που είχε την ευθύνη της συνολικής κατασκευής του έργου και με την πολύτιμη βοήθεια της Mparolas Aluminium Systems.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.